Μετάβαση στο περιεχόμενο

akisstasis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Ανάρτησαν στο κτηματολόγιο και οι Δήμοι τα όρια των οικισμών ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ και δάση και πδ τα πάντα , δεν μπορούμε πλέων ούτε αντίρρηση να κάνουμε, τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση? μπορώ να βάλω τον μηχανικό τώρα και να μου βγάλει άδεια σε έκταση που ήταν ολοφάνερα δασική, τι γίνετε ρε παιδιά με αυτούς μας έχουν τρελάνει ? άσε το άλλο, πληρώσαμε τον μηχανικό να μας φτιάξει νέο τοπογραφικό με στίγματα πλέον γιατί λέει δεν θα κάναν την αίτηση διαφορετικά δεκτή και τώρα δεν ειναι πλέον δασικό!!!!!!!!! ποίος μπορεί να βγάλει άκρη????? εχω μέσα στο κτήμα εντός οικισμού 4 πεύκα τα κόβω??????
  2. Ναι είναι δασικό ένα κομμάτι του ''οικοπέδου'' και το αναφέρω σαν οικόπεδο γιατί είναι και εντός οικισμού και πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά στο ΕΝΦΙΑ , τους ρώτησα πως έγινε αυτό και μου απάντησαν ''λάθη γίνονται γιαυτό μπορείτε να κάνετε αίτηση αντίρρησης '' φυσικά και στους χάρτες του 1945 δεν υπάρχει δάσος , άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας αλλά και πόσο θα μας στοιχίσει αυτή η διαδικασία , το τρελό είναι ότι έβγαλαν και τελεσίδικη απόφαση τρομάρα τούς , αυτοί τώρα που ανέλαβαν την φωτοερμηνία (ιδιωτική εταιρία λέει) δεν χρειάζονται μια αγωγή έτσι για να γουστάρουμε και εμείς στην τελική????
  3. καλημέρα σας , το οικόπεδο το χαρακτήρισαν ΠΔ και μου είπαν ότι θα χρειαστώ μηχανικό για τις συντεταγμένες για να υποβάλω την αντίρρηση διαφορετικά αν δεν έχει νέο τοπογραφικό με τις συντεταγμένες θα την απορρίψουν , το θέμα είναι γιατί? ξέρω που είναι τα σύνορα του οικόπεδου μου , έχει και περίφραξη από παλιά πέτρινη τοιχία και από παλιό τοπογραφικό , απλά δεν έχει συντεταγμένες , από την εφαρμογή του κτηματολογίου της βρήκα , που είναι το πρόβλημα ? δηλαδή εγώ που εχω 10 οικόπεδα πρέπει ξανά να πληρώσω και για νέο τοπογραφικό ? παιδιά ισχύει κάτι τέτοιο ?
  4. Καλημέρα και καλός σας βρήκα , ψάχνοντας στο ίντερνετ για το χάος με τούς δασικούς αλλά και την εφαρμογή του κτηματολογίου βρήκα το φόρουμ και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση , εχω οικόπεδο το οποίο το χαρακτήρισαν δασικό με τελεσίδικη πράξη ΠΔ γιατί έχουν βάλει τα όρια λάθος και το οποίο συνορεύει πράγματι με δάσος το οικόπεδο καλλιεργείτε και έχει μέσα ελιές άνω των 100 χρόνων , το θέμα είναι ότι μπαίνοντας στην εφαρμογή να υποβάλω την αντίρρηση (δοκιμαστικά) βάζοντας τις συντεταγμένες με αρχείο τχτ αλλά και διαγραμμίζοντας το με την εφαρμογή του χάρτη του κτηματολογίου ενώ με πηγαίνει πάνω από το οικόπεδο μου βγάζει διευκρίνηση ότι είναι εκτός ΟΤΑ δηλαδή δεν είναι εντός του δασικού , είχα πάει και στο δασαρχείο και μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ηλεκτρονικά και μου έδειξαν και τον χάρτη που είχαν στο αρχείο τούς και πράγματι ήταν μέσα στο δασικό το οικόπεδο μου και χαρακτηριστικά μου είπαν ''λάθη γίνονται'' τι κάνω ? το ότι είναι χαρακτηρισμένο ΠΔ με τελεσίδικη πράξη δεν μπορώ να υποβάλω αντίρρηση για τα όρια ? να υποβάλω μήνυση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.