Μετάβαση στο περιεχόμενο

cosini

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

284 profile views

cosini's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις , παντως για του λογου το αληθες και για να μην υπαρξουν αμφιβολιες παραθετω τις δικες τους αναφορες http://kebe-sa.gr/greek/wp-content/uploads/2016/01/1115-GR-ORTHOBLOCK-NEW.pdf http://www.xalkis-sa.com/index.php/products/touvla/orthotrypa
  2. Ευχαριστω για την απαντηση , εψαξα πριν στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο για χτίσιμο χωρις σκελετο. Φυσικα και θα βγει αδεια οικοδομης από μηχανικο όχι της εταιριας αλλα δικο μου. Ηθελα απλα να γνωριζω τι γινεται με αυτά από καποιον που ισως του ειχε τυχει καποια παρομοια περιπτωση και ειχε καποια εμπειρια. Τωρα δεν είναι καποιος εμπορος που αναφερει τα παραπανω αλλα δυο εταιριες και συγκεκριμενα η ΚΕΒΕ και η ΧΑΛΚΙΣ.
  3. Γεια σας, Θα ηθελα μια γνωμη από τους ειδικους για χτίσιμο οικιας χωρις σκελετο. Πιο συγκεκριμενα ενδιαφέρομαι να χτισω ισογεια οικια περιπου 140τ.μ. χωρις σκελετο με το συστημα δομησης ΟΡΘΟΜΠΛΟΚ K300PLUS η CLIMABLOCK 30 και με στεγη από εμφανή κεραμοσκεπή. Οι εταιριες αναφερουν το εξης : χτιζονται χωρις σκελετο από μπετον εως και 2 ορόφους με τα ιδια χαρακτηριστικα ασφαλειας. το τελικο κτηριο με φερουσα τοιχοποιια από ΟΡΘΟΜΠΛΟΚ η CLIMABLOCK εχει την ιδια μηχανικη αντοχή με το αντιστοιχο κτηριο από μπετον . Επισης η οικοδομικη αδεια δεν απαιτει αναλογικη στατικη μελετη. Ποια είναι η γνωμη σας για τα παραπανω και εάν υπαρχει αντιστοιχη εμπειρια. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.