Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

audakias

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

669 profile views

audakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το "κακο" ειναι οτι πριν απο μερικα χρονια βάλαμε φυσυκό αέριο σαν πολυατοικία, αυτόνομη μεν, κεντρικά δε. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. 2 ακομη γνώμες: - Ποια μάρκα ατομικού λέβητα προτείνετε: - Έχει κανείς παρατηρήσει πόσο ειναι οι χρεώσεις για χρηση ζεστου νερού το καλοκαίρι; (πάνω κατω)
  2. Ευχαριστώ για την απαντηση. Θα το ψάξω. Το θέμα είναι συμφέρει να ανεξαρτητοποιηθώ και απο τη θέρμανση ή όχι? Δηλαδή: 1. Βάζω θέρμανση, ζεστο νερό και κουζίνα στον ατομικό λέβητα? vs 2. α. Διατηρώ την κεντρική αυτόνομη θέρμανση της πολυκατοικίας β. Βάζω ατομικό λέβητα φυσικού αερίου για ζεστό νερο και κουζίνα? Κάτι άλλο...Ζεστό νεστό νερό θα έχω πάντα (χωρίς ανάγκη ηλιακού θερμοσίφωνα ας πουμε?) - Ένας φίλος στην πολυκατοικία του μου ειπε οτι εχει παντα ζεστο νερο (χωρίς να ανάψει αυτός κάτι)
  3. Καλημέρα, Μένω σε μία πολυκατοικία με παροχή φυσικού αερίου για θέρμανση (Αυτόνομη). Ενδιαφέρομαι για χρήση φυσικού αερίου για ζεστο νερό και κουζίνα. Ένας υδραυλικός μου είπε ότι το πιο συμφέρον είναι να ανεξαρτητοποιηθώ από την πολυκατοικία και να βάλω φυσικό αέριο Στο μπαλκόνι με δική μου μονάδα και για ζεστό νερό και για θέρμανση και για κουζίνα. Αναμονές υπάρχουν στην πολυκατοικία, στο μπαλκόνι. Τι πιστεύετε; Τι συμφέρει; Αρχικά μπορώ να ανεξαρτητοποιηθώ Από την πολυκατοικία; Εκτός αν γίνεται να χρησιμοποιήσω τις ίδιες σωληνώσεις φυσικού αερίου για κουζίνα και ζεστό νερό ?
  4. Καλησπέρα! Χρειάζομαι τα φώτα σας για αντλία πηγαδιού. Βάθος πηγαδιού: 11 μέτρα Διάμετρος: 1.70 μέτρα Γεμίζει δεξαμενή σε απόσταση 80 μέτρων Υψομετρική διαφορά πηγαδιού - δεξαμενής: 20 μέτρα (ψηλότερα η δεξαμενή) Σωλήνα: Φ32 Ευχαριστώ!
  5. Τι εννοεις; (μπορει να ειναι και καμμενη πλεον απο τις φωτιες οποτε βλεπουμε...) Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Καλημέρα! Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας στο παρακατω: Εχω μια δεξαμενη νερου 30 κυβικά, 50 μετρα μακρια από το σπίτι και με υψομετρική διαφορά περίπου 20 μετρα (υψηλότερα η δεξαμενή). Φέτος είπα να συνδέσω τη δεξαμενή σε κάποιες βρύσες για να ποτίζω από εκει. Η πίεση που φτάνει προς τα κατω δν ειναι ικανοποιητική. Εχω ρίξει σωληνες Φ32 και σήμερα συνδεσα ενα πιεστικό που καθόταν 10-15 χρόνια. Στην αρχη έπαιρνε μπρος, δν ανέβαζε πίεση και μετα απο λιγο έπεφτε η ασφαλεια (10Α). Μετα την αλλαξα πρίζα που ειναι πιο δυνατή (16A) και ηταν οκ. Αλλα και πάλι δν ανεβαζε, πιεση...μεχρι που ξαφνικα πήρε μπρος ανέβηκαν λιγο τα bar αλλα μετα εβγαλε καπνους!! Καηκε ο πυκνωτής! Θα δοκιμάσω να παρω εναν άλλον μπας και δουλέψει.. Α) να πάρω εναν 25μF ή πρεπει να βρω τον ίδιο; Β) αν μας αφησε χρόνους να κινηθώ σε wilo ή grunfos? C) η χρήση θα είναι κυρίως για πότισμα 50-100 μ από δεξαμενή και αν κοπεί καμια φορά το νερο απο ευδαπ να δωσω σε 2-οροφη μονοκατοικια σε απόσταση 60 μετρα. D) αυτή η αντλία που έχω είναι καλη; Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Καλησπέρα, Για συνδεση θερμοσιφωνα απο/σε πολυστρωματικη τι σωληνες προτείνετε; Επισης για να κυκλοφορει το ζεστο πιο γρηγορα στον κατω οροφο έχετε καμια ιδέα; Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.