Μετάβαση στο περιεχόμενο

photis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

photis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην περίπτωση ρύθμισης με το Ν.4014/11 και συγκεκριμένα στο θέμα των πληρωμών και αντίστοιχα των κρατήσεων προς ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ και ΕΜΠ, πως αντιμετωπίζεται η ανάθεση του έργου σε τρίτο πρόσωπο.
  2. ΦΥΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Ο διαφώτιστος θόλος ή κουπόλα ή skylight ή φεγγίτης δώματος είναι ο ιδανικός τρόπος για τον φυσικό φωτισμό ενώς χώρου εφόσον βέβαια υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί. Προυποθέτει να έχει ελεύθερο δώμα ή στέγη έως 15 μοίρες κλίση. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ Πέραν από το φυσικό φωτισμό προσφέρει και καθημερινό αερισμό, αφού μπορεί να ανοίξει με χειροκίνητο η κοχλιωτο μηχανισμό. Ο θόλος ανοίγει αδιαβάθμητα έως περίπου 30cm που αρκεί για την αλλαγή του χρησιμοποιημένου αέρα στο χώρο. ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ Ανάλογα με το συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας που θέλουμε να επιτύχουμε μπορούμε να μελετήσουμε διπλό (2,7 W/Km2), τριπλό (1,8 W/Km2) ή τετραπλό (1,5 W/Km2). Για εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα να επιτύχουμε συντελεστή 0,85 W/Km2 συνδυάζοντας θόλο με κυψελωτό πολυκαρμπονικό φύλλο. ΣΧΗΜΑ - ΜΟΡΦΗ - ΧΡΩΜΑ Οι διαφώτιστοι θόλοι μπορούν να έχουν πολλές διαστάσης και μορφές. Τετράγωνοι, παραλληλογραμμοι, στρογυλοί. Επίσης βγαίνουν σε παραβολικό σχήμα ή πυραμίδες, καθώς και σε διάφανό ή γαλακτόχρωμη απόχρωση. ΣΚΙΑΣΗ Η βέλτιστη σκίαση γίνεται εξωτερικά, αλλά υπάρχουν λύσεις και από το εσωτερικό του χώρου. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα συσκότισης του χώρου εφόσον απαιτήται για παράδειγμα σε υπνοδωμάτιο ή σε χώρο συσκέψεων για προβολές βίντεο. ΑΝΤΙΚΩΝΩΠΙΚΗ ΣΗΤΑ Πέραν από αυτό για οικιακή χρήση καλό είναι να μελετηθεί και αντικωνωπική σήτα, αλλά και σχάρα ασφαλείας. Καθώς έχω ασχοληθεί προσωπικά ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο προϊόν, πολύ ευχαρίστως να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.