Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikisoul

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikisoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα. ήθελα να ρωτήσω αν πλέον στην περιοδική ΦΠΑ στα έξοδα μπορώ να βάλω συμμετοχή σε επιμορφωτικό σεμινάριο. νομίζω ότι δεν εκπίπτουν πλέον? είμαι νέα μηχανικός και κάνω μόνη μου τη δήλωση.
  2. ''Ύφος θυμωμένου?'' Ταιριάζει γάντι στο επιβλέποντα συνάδελφό μου! Ούτε λέξη δεν του παίρνεις! Άντε μία και αυτή με το ζόρι! Και αγέλαστος αυτός ο άνθρωπος! Μήπως είναι από αυτούς που δεν μπορούν να γελάσουν?( Γιατί μπορεί κάποιος εκ γενετής να μην έχει αίσθηση του χιουμορ.) Οκ,δεν πήγα για να κάνω κοινωνικές σχέσεις αλλά όχι και να καθόμαστε στην μούγκα βρε αδερφέ! χαχα! Μιλάμε μόνο όταν τον ρωτάω διάφορα για το έργο.. Τεσπα.. ''Διακριτική με τις παρουσίες?'' Εγώ τους λέω ευγενικά να μην ξεχνάνε να έρχονται για να μην γίνει κανένα λάθος..φφφφφφφφφφφφφφφφφ Α! Εννοείται όχι makeup! Καλά και να ΄θελα 6 το πρωί ποιος κάθεται να σοβατιστεί! χαχα
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Είναι κτιριακό! Με βάλανε να βοηθήσω στις επιμετρήσεις και σιγά σιγά μου εξηγούν τα διαδικαστικά των δημοσίων έργων. Α! Και να κρατάω τις παρουσίες! Αν σας πω ότι αυτό είναι που με αγχώνει περισσότερο θα γελάσετε! Ελπίζω να μην μου ξεφύγει κανένας και τον κυνηγάω!!!
  4. Γεια σας! Αύριο θα με στείλουν μάλλον για πρώτη φορά στο εργοτάξιο (όχι μόνη μου εννοείται) και έχω αγχωθεί πάρα πολύ! Αραγε τι θα με βάλουν να κάνω? Αν θέλει κάποιος ας μοιραστεί την εμπειρία του! Μπορώ να κάνω κάποια προετοιμασία??
  5. Το θέμα της διπλωματικής ΜΟΥ είναι πάνω στον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων. Σίγουρα θα την ξαναδιαβάσω αν και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσαν να με ρωτήσουν π.χ. πάνω στο πρόγραμμα (ecotect). Ένας φίλος μου είπε ότι τον ρώτησαν την αναλογία υλικών του σκυροδέματος! Κανένας πολιτικός που εξετάσθηκε πρόσφατα να μας πει τις ερωτήσεις που του έκαναν? (ευχαριστώ και εγώ για τις απαντήσεις σας!!)
  6. Γενικά τι διαβάζουμε πριν πάμε στις εξετάσεις?Εγώ δήλωσα ότι θέλω να εξεταστώ στην διπλωματική μου.Θα πρέπει να διαβάσω και κάτι άλλο? Όσον αφορά τη διπλωματική θα με ρωτήσουν και θεωρητικά στοιχεία? Για να καταλάβετε το πρώτο κομμάτι της εργασίας μου έχει άπειρα θεωρητικά στοιχεία και το δεύτερο είναι πάνω στο πρόγραμμα που δούλεψα. Στην Αθήνα θα εξετασθώ. φφφφφφφ
  7. Ευχαριστώ! πολυ ενδιαφέρουσα και περιεκτική σελίδα
  8. Γεια σας!ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τη διπλωματικη μου.Εξετάζω ένα κτίριο στο οποίο υπάρχουν θόλοι ορόφης-κουπόλες. Με ποιον τρόπο μπορώ να τις σκιάσω? Διότι οι ένοικοι παραπονιούνται για πολύ ζέστη. Γενικά από μόνες τους παρέχουν καποια σκίαση? Το υλικό του καλύμματος είναι ακρυλικά φύλλα?Το κρύο το χειμώνα πως μπορεί να αντιμετωπιστεί? Ο χώρος βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του κτιρίου.:-)
  9. γεια!! μηπως ξερεις πως υπολογιζεται το thermal lag?? υπαρχει ένα εργαλείο ecomat που το υπολογιζει νομιζω αλλά δεν δουλεύει τουλάχιστον σε μένα..φφφφφφφφ
  10. βασικα τωρα ξεκινάω να το δουλεύω.σκέφτομαι το χωρισμό των ζωνών.ωραια,αν χρειαστω κατι θα σου πω,ευχαριστω!
  11. ευχαριστώ για τη σελίδα!το έχω ήδη αγοράσει.αυτο που ήθελα έιναι καποιον να με βοηθήσει από κοντα γιατί θα ασχοληθώ με αυτό στην εργασία μου και δεν εχω απλετο χρονο να το ψαξω.δεν ξερω αν επιτρεπεται βεβαια να μου απαντησει καποιος σε αυτο.ευχαριστω ουτως η αλλως
  12. γεια σας!μπορει καποιος να με βοηθησει με το προγραμμα ecotect η να γνωριζει που να απευθυνθω για αυτο?ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.