Μετάβαση στο περιεχόμενο

Reign

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Reign

  1. Καλησπέρα! Υπέβαλα αίτηση δανείου στην Πειραιώς χωρίς εγγυητή και απέρριψε το δάνειο λόγω του ότι δεν πληρούνταν τα κριτήρια της ισχύουσας πιστωτικής πολιτικής της Τράπεζας. Επέλεξα την εκ νέου αίτηση για δανειοδότηση και τώρα θέλω να προσθέσω εγγυητή. Η αντίστοιχη καρτέλα για κάποιο λόγο τώρα δεν είναι ενεργή (δεν υπάρχει καν σαν επιλογή), αυτό σημαίνει ότι δεν έχω δικαίωμα να προσθέσω εγγυητή σε αυτή τη φάση; Έχει προκύψει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα! Εάν έχεις επιλέξει ότι ανήκεις σε ειδική περίπτωση ενώ δεν ισχύει πρέπει να ακυρώσεις την αίτηση και να την υποβάλλεις από την αρχή. Στη δική μου περίπτωση, λόγο προβλήματος του συστήματος δε δεχόταν την αίτηση μου παρά μόνο σαν ειδική περίπτωση το οποίο δεν ίσχυε. Τελικά την υπέβαλα από την αρχή και το δέχτηκε (έχουν προστεθεί στο σύστημα επιλογές που δεν υπήρχαν στις 2/4 που είχα υποβάλλει).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.