Μετάβαση στο περιεχόμενο

michael.chania

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

michael.chania's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Σε site μετα απο ψαξιμο βρηκα αυτο 1. ) Οι (Ι) οι πτυχιούχοι των ΤΕΙ ειδικότητας ηλεκτρολογίας ή της ειδικότητας ενεργειακής τεχνολογίας ηλεκτρολογικής κατεύθυνση με την απόκτηση του πτυχίου τους, με Αίτηση προς την Αρμόδια Υπηρεσία της οικείας Περιφέρειας, συνοδευόμενη με: - Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και για πολίτη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστοποιητικό της αρμόδιας Προξενικής Αρχής και άδεια εργασίας ή παραμονής που εκδίδεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις - Παράβολα σύμφωνα με την παρ. 13 του άρθρου 5 του Νόμου 3982/2011, όπως αυτά καθορίζονται με την ΚΥΑ που εκδίδεται δυνάμει της παρ. 15 του άρθρου 5 του Νόμου 3982/2011 - Επικυρωμένο αντίγραφο αντίστοιχου τίτλου σπουδών, συνοδευόμενο, όταν από τον τίτλο σπουδών δεν προκύπτει η προβλεπόμενη ειδίκευση ή κατεύθυνση, με πίνακα αναλυτικής βαθμολογίας αναγγέλλουν την έναρξη άσκησης των επαγγελματικών δραστηριοτήτων που ρυθμίζονται με το παρόν διάταγμα και αποκτούν το δικαίωμα άσκησης των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου της 3ης Ομάδας της Α Ειδικότητας και της 1ης και 2ης Ομάδας Δ΄ ειδικότητας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της παρ. 11 του άρθρου 5 του Νόμου 3982/2011. Αρατελικα παιρνουμε την αδεια Α ειδικοτητας 3ης ομαδας και της 1ης και 2ης Ομάδας Δ΄ ειδικότητας η την Β αδεια ? η ολες? Τελικα ποιος θα μας πει τι παιζει. Στο τμημα βιομηχανιας που πηρα σημερα μου ειπαν την β.
  2. Καλησπερα σε ολους. Εκανα εγγραφη στο φορουμ για να ρωτησω καποιες αποριες που εχω σχετικα με το ποστ. Τελειωνω τωρα το τμημα Ηλεκτρολογων Μηχανικων ΤΕ του Τει Κρητης. Εχω ακουσει για το ειδικο τμημα ηλεκτρολογων ΕΝ στον Ασπροπυργο. Μιλωντας με το υπουργειο ναυτιλιας τηλεφωνικα και με την ΑΕΝ Ασπροπυργου δεν εβγαλα ακρη για το τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να μπω σε αυτο το τμημα. Αποτι εχω καταλαβει ειναι καποια μαθηματα για 6 μηνες στην ΑΕΝ. Πρεπει ομως να εχω κανει 6μηνη θαλασσια υπηρεσια σε καραβι ετσι ωστε να κανω εγγραφη στην σχολη η οχι? Με το ναυτικο φυλλαδιο τι πρεπει να κανω να το βγαλω εγω αρχικα και μετα να ασχοληθω με την σχολη? Αν καποιος εχει κανει την διαδικασια που απαιτειται η ξερει που μπορω μαθω επιπλεον πληροφοριες για το θεμα να με βοηθησει! Μεσω ιντερνετ μπορω να βρω μονο τα φεκ τιποτα περισσοτερο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.