Μετάβαση στο περιεχόμενο

streetas

Core Members
  • Περιεχόμενα

    339
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Ενημερώσεις κατάστασης δημοσιεύτηκε από streetas

  1. Καλησπέρα συνάδελφε. Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση για εναν solaredge 10k που μου έβγαλε ένα πρόβλημα και διάβασα μια απάντηση σου για αντίστοιχο.

    Ο inverter παραμένει σε Night mode και δεν "ξυπνάει". Διάβασα μια απάντηση σου ότι θα φταίνε οι ασφάλειες dc. Αλλάξαμε τις ασφάλειες dc στον πίνακα αλλά ο ινβερτερ παραμένει στην ίδια κατάσταση.

    Όλες οι λυχνίες του Inverter είναι σβηστές αλλά δεν βγάζει κάποιο error. Κλείνοντας και ανοίγοντας τον διακόπτη , ανάβουν και μετά σβήνουν πάλι, κάνει pairing (όλα καλα) και μπαίνει πάλι σε night mode.
    Μήπως γνωρίζεις κάτι αν σου έχει τύχει τι μπορεί να φταίει άλλο?

     

    Ευχαριστώ

    1. sakatis

      sakatis

      Καλησπέρα,  συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα δεν μπαινω συχνα στο φορουμ. Δυστυχως εχω φυεγι αρκετα χρονια απο το αντικειμενο με τα φωτοβολταικα και δεν το παρακολουθω. Θα σου προτεινα να μιλησεις απευθειας με solaredge. Θυμαμαι ηταν αρκετα εξυπηρετικοι και μην ξεχνας οτι τα μηχανηματα αυτα εχουν εγγυηση 12 χρονια, οποτε αν η αγορα του ινβερτερ ειναι μετα το 2009-2010 ακομα καλυπτεσαι απο την εγγυηση.

       

       

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.