Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tomomami

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Tomomami's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απαντηση σου dimitris GM Η ακυρωση εχει προθεσμια για προσφυγη εννοεις? Σε τι θα βοηθησει μια προσφυγή. Θα παει στα εφετεια η δουλεια (οπως πηγε μετα απο προσφυγη σε διπλανη πολυκατοικια). Αν παρει αποφαση το εφετείο καταδικαστικη ή πας με την παρ. 3 θεωρωντας την αμετακλιτη και γνωμοδοτει το πεσυποθα για το αν θα γινει η τακτοποιηση ή συνεχιζεις με εφέσεις και δικαστηρια μεχει να φτασει στο ΣΤΕ και να θεωρησεις αυτη την αποφαση αμετακλειτη και παλι παρ. 3. και συμφωνη γνωμη πεσυποθα. Διορθωσε με αν κανω λαθος.
  2. Ετος κατσκευης 2006Ετος ακυρωσης 2016 Ανακληση με μη αναληθη στοιχεια (ανακληθηκε απο την πολεοδομια μεχρι νεωτερας αποφασης σχετικα με ορους δομησης ιστορικου τοπου κτλ) Δεν συντρεχει περιπτωση του αρθρου 3 παντως Συσταση εχει γινει και μετα τακτοποιηση αποθηκων (παραρτηματων διαμερισματων) με τον 4178 χωρις τροποιηση συστασης. Μεχρι στιγμης εχω σκεφτει να εισαγω 1φκ/ιδιοκτησια συμπεριλαμβανομένων των αποθηκων και ενα ξεχωριστο φκ για τους κοινοχρηστους. Και σχετικα με την μσε μαλλον εχεις δικιο. Αφου δεν υπαρχει η παραμικρη αλλαγη ως προς τα σχεδια της τελευταιας τακτοποιησης αλλα ουτε και τψν στατικων μαλλον δεν χρειαζεται και δεν ειναι "εξ ολοκληρου αυθαιρετβ κατασκευη" απλα ανακληθηκε.
  3. Όσο περνά η ώρα δημιουργούνται πρόσθετα ερωτηματα : 1)Θα πρέπει να γίνει ρύθμιση και για τους κοινόχρηστους δηλαδή σε ξεχωριστό ΦΚ? 2)Αν το κάθε διαμέρισμα έχει και παράρτημα αποθήκη λογικά δηλώνεται και αυτή στο πεδίο με τα τ.μ. με μειωτικό συντελεστή? 3) Δοκίμασε κανένας να εκδώσει παράβολο γιατι δεν κάνει ούτε υπολογισμό με την επιλογή "Τύπος αυθιαρεσίας: ανακληση ΟΑ χωρις αναληθη στοιχεία" 4) το ΠΕΣΥΠΟΘΑ έχει συσταθεί στις περιοχές σας? Ερωτήματα που καίνε
  4. Καλημέρα Σε τακτοποίηση που αφορά πολυκατοικία με ακυρομένη οικ. άδεια που σύμφωνα με το παρόν άρθρο δύναται να τακτοποιηθεί είναι υποχρεωτική η μελέτη στατικής επάρκειας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.