Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυπαρίσσης Βασίλης

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Κυπαρίσσης Βασίλης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από τη στιγμή που θα κάνεις σύνδεση ως σύμβουλος, ο οποιοσδήποτε ωφελούμενος μπορεί να σε δηλώσει με το ΑΦΜ σου. Απο τη στιγμή που θα σε δηλώσει, μπορείς στη συνέχεια να βάλεις τα υπόλοιπα στοιχεία πχ ανεβασμα δικαιολογητικών (οικ. άδεια, λογαριασμος δεη κτλ κτλ) και να κάνεις αποθήκευση. μετά γίνεται ο έλεγχος από την ΑΑΔΕ και αν πάνε καλα (πας στο 3ο στάδιο), περνάς τα στοιχεία του ΠΕΑ και τις παρεμβάσεις και αποθηκεύεις. Το κουμπί της οριστικής υποβολής μόνο ο ωφελούμενος μπορεί να το πατήσει
  2. Εγώ έχω περάσει 2 αιτήσεις ως σύμβουλος και περιμένω τον έλεγχο από την ΑΑΔΕ. Πόσο γρήγορα γίνεται ο έλεγχος αυτός? έρχεται κάποια ειδοποίηση, η μπαίνεις μεσα στη σελίδα και το βλέπεις (όταν με το καλό ξαναφορτώσει) ?
  3. Απλά συνέχισε να ξαναπροσπαθείς με τον ίδιο κωδικό. Ανανέωση στην ανανέωση. Το βγάζει γιατί σέρνεται και κολλάει το σύστημα. όταν το δεχτεί (ΟΟΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ), θα σε προχωρήσει στην επόμενη σελίδα.
  4. Οπότε οκ, βάζουμε τα τ.μ. βάση ΠΕΑ και Ε9. τα τετραγωνικά για την επιφάνεια κύριων χώρων ακινήτου? πάλι του διαμερίσματος?
  5. Έτσι όπως έχουν το πεδίο, αυτό καταλαβαίνω. Μα στην οικοδομική άδεια, γράφει μόνο τετραγωνικά ορόφου, και συνολικά όλης της οικοδομής. Δεν αναφέρει ότι πχ, στον 1ο οροφο, το διαμερισμα Α2 είναι πχ 90 τμ. Λέει μόνο 1ος όροφος 200 τμ. Φίλε Sw0rdf1sh, σύμφωνω με αυτό που λες. Αλλά απο την στιγμή που θα κάνουν έλεγχο και με την Οικοδομική άδεια, η οποία παρέχει μόνο συνολικά τετραγονικά κάθε οροφου και όλου του ακινητου, γιατί να ζητήσουν να βάλουμε τετραγωνικά βάση της άδειας, τα οποία δεν αναγράφονται στην άδεια (τ.μ. διαμερισματος)
  6. Καλημέρα. να κάνω μία ερώτηση. στα στοιχεία του ακινήτου μέσα στο Πληροφοριακό Σύστημα, αναφέρεται στα "τετραγωνικά ακίνητου βάση οικοδομικής άδειας". Εκεί συμπληρώνουμε τα τετραγωνικά όλων των ορόφων της οικοδομής συνολικά, ή του ενός ορόφου που αφορά εμάς (υποθέτω το 1ο, αλλα θέλω να είμαι σίγουρος). και στην "επιφάνεια κύριων χώρων ακινήτων", βάζουμε τα τετραγωνικά του διαμερίσματος?
  7. Να ρωτήσω. Στα έντυπα παρεμβάσεων δηλώνονται οι παρεμβάσεις, οκ. Ο ανάδοχος, πχ αν το πάρει ένας το έργο για όλες τις εργασίες τοποθέτησης κτλ, όπως για παράδειγμα μια τεχνική εταιρία, που ακριβώς θα δηλωθεί? ή τους ενδιαφέρει μόνο να δούνε από ποιόν προμηθευτή θα πάρεις το κάθε υλικό?
  8. Καλημέρα σας. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορείς να γίνεις σύμβουλος έργου ή και ανάδοχος έργου για τον εαυτό σου (αν έχεις μια εταιρία δική σου), η στην γυναίκα σου (πχ ή συγγενείς β' βαθμού)? ή μπαίνει και στον σύμβουλο το ασυβίμαστο, όπως και στους Ενεργειακούς Επιθεωρητές?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.