Μετάβαση στο περιεχόμενο

argirisps

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by argirisps

  1. Καλησπέρα να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου. Υπάρχει κάποιος ιδιώτης η μηχανικός που να του έχουν περάσει ειδική περίπτωση αίτησης 3β σε επιλέξιμη προς υπαγωγή. Αν ναι με τι αριθμό πρωτοκόλλου; Για να δώ αν τα κοιτάνε με σειρά βασικά και να δω που βρίσκομαι. Εμένα ειναι απο 19/4 με αριθμο 092@@@
  2. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σου. Στο έντυπο ΕΚΟ που μου αναφέρεις που πρέπει να κοιτάξω αν έχει αλλάξει κάτι; Με τη πρώτη ματιά δεν εχω δεί κάποια διαφορά. Τελειώνει στην υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος. Με αυτό το σκεπτικό παραμένω επιλαχών. Άρα στην επικοινωνία μαζί τους είπανε οτι να ναι. Εκτός αν δεν βλέπω κάτι εγω.
  3. Και μενά Τετάρτη 23/5 ενω μεχρι Τρίτη μου έβγαζε το μήνυμα οτι είμαι στους επιλαχόντες έπαψε να το εμφανίζει και μου βγάζει το παρακάτω.... Η αίτησή σας έχει χαρακτηριστεί ως «Ειδική Περίπτωση», έχει προωθηθεί στο Δικαιούχο και βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου. Θα ενημερωθείτε για το πόρισμα του ελέγχου, για ενδεχόμενες εκκρεμότητες καθώς και για τις επόμενες ενέργειές σας, στην καρτέλα «Μηνύματα». Σε αντίθετη περίπτωση, η αίτησή σας θα υποβληθεί αυτόματα οριστικά. Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες. Βέβαια απο την αρχή λόγω απόκτησης κατοικίας μετά τη τελευταία δήλωση η αίτηση μου είχε χαρακτηριστεί ως ειδική περίπτωση. Επικοινώνησα μαζί τους και ρώτησα αν αυτό σημαίνει οτι σε οτι αφορά στο οικονομικό κομμάτι η αιτηση μου εχει γίνει αποδεκτή και μου απάντησε θετικά. Αν θεωρήσει δηλαδή κανεις όπως εγώ οτι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο σκέλος ¨ειδική περίπτωση αίτησης¨ πάει να πεί στην ουσία οτι εχεί δεσμευτεί το ποσό για την αιτησή του; Αν καποιός γνωρίζει η είναι στην ίδια μοίρα θα με βοηθούσε αν μου έδινε μια απάντηση.
  4. Γειά σας! Αγόρασα πρόσφατα ενα σπίτι και στα πλαίσια της ανακαίνισης θέλω να κάνω μια αλλαγή! Υπάρχει μια ενιαία σαλονοκουζίνα 10χ4 η οποία χωριζεται με πάσο! Το σαλόνι με την κουζίνα εννοώ όπως φαίνεται στη φωτο! Η ερώτηση μου είναι αν χρειάζομαι άδεια για να χτίσω ως πάνω έναν τοίχο ώστε να μετατρέψω την κουζίνα σε υπνοδωμάτιο! Δεν θα γκρεμιστεί κάτι απλά σε εκείνον τον τοίχο θα περαστούν καλώδια γιατί εκεί θα κάνω τη νέα μου κουζίνα! Υπόψιν οτι με την αλλαγή αυτή το σπίτι θα έχει πλέον 3 υπνοδωμάτια και όχι 2 όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο! Κάθε συμβουλή θα μου ήταν χρήσιμη! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.