Μετάβαση στο περιεχόμενο

Independent

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

264 profile views
  • Lamkar

Independent's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Όχι δεν το ακούσαμε ποτέ νύχτα. Ακούστηκε μερικές φορές και λίγο πριν ακουστεί το φύσημα του πρώτου βίντεο. Αυτό που ακούγεται σίγουρα και κάθε φορά είναι το φύσημα το πρώτου βίντεο, το δεύτερο το σφύριγμα ακούγεται πιο σπάνια.
  2. Δυστυχώς οι ιδιοκτήτες μένουν πολύ μακριά σε άλλη πόλη και δεν έχουν καμία επαφή με κανέναν απο εδώ. Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν μας απάντησαν πως απο τη στιγμή που είστε ενοικιαστές, εσεις είστε και οι ιδιοκτήτες, εσείς θα ενεργείτε και θα μιλάτε όπου χρειάζεται. Όταν κάτι πήγα να αναφέρω μου πέταξαν ότι δεν υπάρχουν σπίτια και ότι θα το νοικιάσει σε μια ώρα. Δεν ασχολούνται καθόλου οι ιδιοκτήτες μας με τέτοια θέματα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα, επικοινωνούμε κατευθείαν οι ίδιοι με τον ιδιοκτήτη των απο κάτω που τυχαίνει να είναι και αυτός που έχτισε την πολυκατοικία. ΤΟ σημαντικότερο ειναι πως δεν υπάρχουν σπίτια ούτε για δείγμα! Όταν το νοικιάσαμε εμείς περιμένανε άλλα 30 άτομα απο κάτω. Η μόνη λύση είναι να ξανα επιστρέψουμε στα πατρικά μας αυτή τη στιγμή γιατί πραγματικά δεν υπάρχει σπίτι να πάμε εκτός απο κάτι πανάκριβα με ενοίκια σχεδόν δύο μισθούς.
  3. Δε παίρνουν χαμπάρι από τέτοια. Φαίνεται πως είναι αναίσθητοι. Οι προηγούμενοι που έμεναν κάνανε πόλεμο πραγματικό είχαν και πιτσιρίκια και συνήθισαν σε ακραίες καταστάσεις.
  4. Κατάφερα και ανέβασα τα βιντεάκια στο αρχικό μου μήνυμα. Ίσως κάποιοι υδραυλικοί που θα το ακούσουν να μπορέσουν να βοηθήσουν, αν έτσι όπως ακούγεται είναι κάτι που λύνεται, ή υπάρχει περίπτωση να είναι απο τους σωλήνες; Αν το έχουν ξανα ακούσει τόσο δυνατά απο άλλο διαμέρισμα να ακούγεται έτσι μια βρύση.
  5. Καλησπέρα. Εδώ και 4 μήνες νοικιάσαμε ένα σπίτι σε πολυκατοικία 2005 και από την πρώτη κιόλας μέρα που μείναμε ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο βρύσης σε όλο το σπίτι που βουίζει και σφυρίζει. Το βράδυ μάλιστα γίνεται μαρτύριο ή τις πρώτες πρωινές ώρες που κοιμόμαστε. Ο θόρυβος έρχεται απο την ροή του τηλεφώνου της ντουζιέρας, όχι από νιπτήρα, όχι από καζανάκι κλπ. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε από ποιο διαμέρισμα προέρχεται και μια μέρα που έλειπαν οι πάνω και οι δίπλα το ξανά ακούσαμε. Εκεί διαπιστώσαμε ότι προερχόταν από το κάτω διαμέρισμα όπου το μπάνιο τους πιάνει το σαλόνι μας, τον διάδρομο και το υπνοδωμάτιο με αποτέλεσμα να ακούγεται παντού! ΟΙ δικές μας οι βρύσες δεν ακούγονται καθόλου. Μιλήσαμε με τους κάτω οι οποίοι είναι και αυτοί ενοικιαστές και νέοι και νομίζαμε θα συνεννοηθούμε αλλά μάταια. Τη πρώτη φορά ανέβηκαν να το ακούσουν και όντως είπαν πως είναι πρόβλημα. Αλλά απο εκεί και πέρα τίποτα. Αδιαφορούσαν και αφού πήγαμε 3-4 φορές την τελευταία μας είπαν ότι ήρθε υδραυλικός και δεν γίνεται έχει στένωση σωλήνα λέει και θέλει σκάψιμο ο τοίχος οπότε θα'πρεπε να το συνηθίσουμε. Παρότι μας είχαν διαλύσει ψυχολογικά δεν τους ζητήσαμε ποτέ να αλλάξουν ωράρια που έμπαιναν για μπάνιο, εμείς όμως αλλάξαμε ωράρια για ένα πρόβλημα που δεν θέλουν να συνεργαστούν να το λύσουμε! Αναγκαστήκαμε να πάμε με τα δικά τους και όταν είμαστε βραδινοί και γυρνάμε 6:30 και να ξυπνάμε απο τις 8:00πμ. Κι εκεί που αρχίσαμε να ξανά ψάχνουμε νέο σπίτι να μετακομίσουμε τελείως τυχαία και για άλλο λόγο μιλάμε με κάποιον που ανακαλύπτουμε πως είναι ο ιδιοκτήτης των από κάτω ο οποίος είναι και ο πολιτικός μηχανικός που έχτισε την πολυκατοικία!!! Απίστευτο! Λέμε ήταν γραφτό, επιτέλους θα λυθεί το θέμα. Μας είπε πως ποτέ δεν ήρθε υδραυλικός αν και έχει ενημερωθεί για το θέμα (λογικό μετά απο τόσες πιέσεις) και ότι θα μας στείλει σύντομα έναν να αλλάξει τη μπαταρία καθώς αποκλείεται να είναι κάτι άλλο. Του είπαμε να έρθει να το δει και να το ακούσει και ο ίδιος αλλά λέει δε χρειάζεται κατάλαβε το πρόβλημα και ότι λύνεται με αλλαγή μπαταρίας. Απο τότε πέρασε άλλος 1,5 μήνας και ο υδραυλικός ακόμη έρχεται. Τον παίρνουμε τον ξανα παίρνουμε και λέει πως ο υδραυλικός δεν έχει χρόνο. Μας κοροιδεύει και αυτός απ'οτι φαίνεται. Έχουμε να κοιμηθούμε 4 μήνες. ΣΚ έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει. 4 μήνες ταλαιπωρία για μια μπαταρία. Μέχρι που τους είπαμε να πάμε εμείς με δικό μας υδραυλικό να το φτιάξουμε και να τα πληρώσουμε εμείς. Πάλι τίποτα! Καμία συνεννόηση! Τι μπορούμε να κάνουμε σε τέτοια περίπτωση; Μπορεί να παρέμβει κάποιος πχ εισαγγελέας, να ακούσει τα βίντεο και να στείλει χαρτί να αναγκάσει για άμεση επιδιόρθωση; Το να μετακομίσουμε είναι πολύ πιο δαπανηρό απο το να πληρώσουμε εμείς μια μπαταρία και τον υδραυλικό. Ακούστε τα παρακάτω βίντεο. Το πρώτο είναι με το φύσημα και το δεύτερο με το σφύριγμα. Κάτω αριστερά στο βίντεο έχει τη φωνή. Δυναμώστε και απολαύστε. https://streamable.com/qn4ev https://streamable.com/gk20v
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.