Μετάβαση στο περιεχόμενο

geomak35

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by geomak35

  1. Σε ευχαριστω πολυ. Δηλαδη η υπερβαση δομησης εν προκειμενω κουμπωνει επι της αδειας, που βγηκε σαν γραφεια, και δεν υπολογιζεις % υπερβασης δομησης. Αν καταλαβα καλα θα υπολογιζαμε και % Υ.Δ αν τα 600 τ.μ των γραφειων γινοτανε 800 τ.μ κατοικιας. Τοτε θα βαζαμε % Υ.Δ στα επιπλεον των 600 τ.μ.
  2. Παυλε κατανοητη η χρηση του συντελεστη αλλαγης χρησης για τα 400 τ.μ. ομως πρεπει να βαλω και υπερβαση δομησης >200%?
  3. Το αγροτεμαχιο ειναι αρτιο οικοδομησιμο κατα κανονα με μεγιστη επιτρεπομενη δομηση για κατοικια 200 τ.μ. Ο προβληματισμος μου ειναι αν επιλεγουμε ποσοστό υπερβασης δομησης, γιατι με το συντελεστή >200% το προστιμο διπλασιαζεται. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενό σου σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  4. Καλησπέρα. Μια διευκρίνηση για αλλαγή χρήσης σε εκτός σχεδίου. Γραφεία 600 τ.μ. έγιναν κατοικία. 1ο ΦΚ 200 τ.μ.. με αναλυτικό 2ο ΦΚ 400 τ.μ. με αλλαγή χρήσης και υπέρβαση δόμησης >200%?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.