Μετάβαση στο περιεχόμενο

thegk

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

thegk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Achille είσαι σίγουρος? Εμένα μου είπε ρητά ότι δεν μπορείς να κάνεις 2 υπόγειο γκαράζ τέλος.....και την επανέλαβα πολλές φορές η ερώτηση.....και ακολούθησε διευκρυνιστική ερώτηση "δηλαδή έτσι περιορίζεται η δόμηση με το πόσες θέσεις θα βγάλω στο α' υπόγειο γκαράζ?" και μου λέει ναι έτσι είναι!! Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust
  2. Οχι δεν αφορά συγκεκριμένη περιοχή....σήμερα πήγα στο γραφείο ΓΟΚ του ΤΕΕ και ρώτησα και μου είπε αυτή την παράλογη λογική κατηγορώντας τους και η ίδια ότι είναι απαράδεκτα αυτά που βγάζουν....αλλά το γράμμα του νόμου είναι αυτό και είναι τραγικό η δόμηση σου να περιορίζεται τόσο πολύ γι αυτό τον λόγο!!!
  3. Ρε παιδιά να σας ρωτήσω και γω που έχω ένα πρόβλημα... Σε 6όροφο κτίριο γραφείων που δεσμεύονται 13 θέσεις στάθμευσης...αν το υπόγειο σου χωράει 7....β' υπόγειο απαγορεύεεται χωρίς να μετράει στον Σ.Δ., εξαγορά των θέσεων επίσης έχει καταργηθεί, δηλαδή είναι δυνατόν να σου περιορίζει την δόμηση επειδή δεν χωράνε οι θέσεις στο α' υπόγειο?? Είναι τρελοί?????
  4. Εγώ ήθελα να κάνω μία άλλη ερώτηση αν είναι κάτω απο 1300κ.β. που δεν απαιτείται θέρμανση από άποψη διαστάσεων λεβητοστασίου ισχύει κάτι διαφορετικό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.