Μετάβαση στο περιεχόμενο

Katerina Zafeiraki

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Katerina Zafeiraki

  1. Τα μόνα σχέδια που έχω είναι η αποτύπωση των κατόψεων του 1987 που είναι συνημμένη στο συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου που εκεί όντως φαίνεται ότι υπήρχε βεράντα στον Α' όροφο που τώρα έχουν κλείσει καθώς και κάποιες αεροφωτογραφίες. Το φάκελο του υπουργείου δεν τον έχω αναζητήσει η αλήθεια είναι. Ίσως να περιέχει κάτι που βοηθάει.
  2. Καλημέρα σας, έχω περίπτωση αυθαιρεσίας, κλείσιμο βεράντας στο Α' όροφο, σε διατηρητέο κτίριο που πραγματοποιείται το 1990 από τον ιδιοκτήτη. Ο χαρακτηρισμός του κτίριού γίνεται από το ΥΠΕΧΩΔΕ το 2000, δηλαδή το κτίριο χαρακτηρίζεται διατηρητέο με την αυθαίρετη κατασκευή. Χρειάζεται να γίνει τακτοποίηση ; Σε περίπτωση που όντως χρειάζεται, καταλαβαίνω ότι η υπαγωγή θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 117 του 4495/2017 . Το θέμα μου είναι πως θα μπορέσω να κάνω έλεγχο αν η αυθαιρεσία δεν υπερβαίνει το 10% της συνολικής δόμησης, αφού δεν υπάρχει αρχική άδεια του κτιρίου (είναι του 30'). Μπορώ να βασιστώ στα σχέδια κατόψεων που είχε το συμβόλαιο της αγοράς του ακινήτου; Και σε περίπτωση που δεν πληρείται το κριτήριο του 10% πως το διαχειρίζομαι; Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των πρότερων.
  3. Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω απλά ήθελα και μαι επιβεβαίωση από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα. Έχω μια ελάχιστη αλλαγή στη κλίση της στέγης που μου δημιουργεί ΥΥ και μπερδεύτηκα λίγο σχετικά με το μέσο ύψος που είναι μεγαλύτερο του 2.20 Ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω διαβάσει τα όσα έχουν ειπωθεί έως τώρα σχετικά με τις σοφίτες και ομολογουμένως έχω μπερδευτεί. Στη δική μου περίπτωση έχω σε διαμέρισμα Β1 και Β2 χώρο - μεταλλική κατασκευή, μεταξύ του ύψους της στέγης και των διαμερισμάτων που λειτουργεί ενιαία με αυτά με εσωτερική σκάλα. Θα μπορούσε να θεωρηθεί σοφίτα ή πατάρι και να υπολογίσω την υπέρβαση δόμησης με μειωτικό συντελεστή Επισυνάπτω αντίστοιχη τομή. ΤΟΜΗ.pdf
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.