Μετάβαση στο περιεχόμενο

xrismixa

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xrismixa

  1. Δεν έχω πρόσβαση στο οικόπεδο που θέλω να βγάλω την λωρίδα διόδου και έχει και την πιο σύντομη πρόσβαση σε δρόμο. Αν μπώ η αποτύπωση εύκολα ή δύσκολα θα γίνει. Τον τρόπο για να μπώ έψαχνα και μάλλον λύση μπορεί να βρεί μόνο ο δικηγόρος, αφού δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους οι ιδιοκτήτες.
  2. Όχι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει επιθυμία για έκδοση αδείας. Μελλοντικά ίσως, αλλά τώρα σίγουρα όχι. Τώρα η μόνη επιθυμία είναι η πρόσβαση με όχημα. Αν την επιλογή του drone την αναφέρεις σαν την καλύτερη λύση γενικά, ίσως έχεις δίκιο. Αν την αναφέρεις γιατί αυτή την στιγμή δεν έχω πρόσβαση για να αποτυπώσω..δυστυχώς ούτε αυτό με καλύπτει, γιατί όπως ανέφερα και παραπάνω εκτός από την υψομετρική διαφορα(που στο drone δεν μας απασχολεί), η βλάστηση έχει φτασει σε άλλα επιπεδα!! Δεν διακρίνεις καν περίφραξη, οπότε και αυτό μου φαίνεται άσκοπο. Είναι ένα κομμάτι γης απλά και μόνο για να δημιουργεί προβλημα! χαχαχ
  3. Δυστυχώς μου μένουν 2 τουλάχιστον πλευρές που δεν μπορώ να μετρήσω από καπου. Ναι εννοείται θα έχω ενήμερους και τους δύο, για να μην βρω μπελά! Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!!
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό με το offset το σκέφτηκα και εγώ, γιατί θα μπορούσα να βγάλω έστω την λωρίδα δουλείας στα αριστερά. Δεν μπορώ να το κλείσω όμως συνολικά(αν έχω διαβάσει σωστά, θέλει συνολική αποτύπωση του οικοπέδου που θα περιλαμβάνει την λωρίδα), καθώς είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης στα όμορα από δεξιά. Οπότε μόνο άμα βρεί λύση ο δικηγόρος;
  5. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν θα πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία ΠΡΙΝ το τοπογραφικό(από δικηγόρο πχ), που μου δίνει την δυνατότητα να αποτυπώσω την κατάσταση κανονικά. Ο δικηγόρος δεν με ενημέρωσε για τίποτα άλλο. Μου ζητήθηκε κατευθείαν ένα τοπογραφικό με την δουλεία, γιατί η υπόθεση θα πάει δικαστικά. Εμ έλα που δεν έχω πρόσβαση όμως; Γίνεται;
  6. Καλησπέρα! Δεν είδα κάποια ερώτηση σχετική, οπότε ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι. Στον πελάτη μου ανήκει το οικόπεδο με το μαύρο περίγραμμα. Οι επιλογές που έχω για να βγώ σε δρόμο είναι οι δύο κόκκινες γραμμές. Τα όμορα οικόπεδα είναι ενός ιδιοκτήτη, με τον οποίο δεν υπάρχει συναίνεση και απαγορεύει οποιαδήποτε εργασία. Υπάρχει υψομετρική διαφορα μεταξύ των οικοπέδων, καθώς επίσης και πυκνή βλάστηση στο οικόπεδο της δουλείας, άρα δεν βολεύει ούτε μια μέτρηση με οπτικό. Πως μπορώ να προχωρήσω την διαδικασία;; Θα μπορούσε να γίνει μέσω ανάρτησης κτηματολογίου και υπεύθυνη δήλωση πχ ή με κάποιον άλλο τρόπο;; Ευχαριστώ!Model.pdfModel.pdfModel.pdf
  7. Τις αιτήσεις τις έχει αναλάβει ούτως ή άλλως η δικηγόρος. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί να χρειάζεται και τοπογραφικό από την δική μου μεριά, είτε πριν είτε μετά για την διόρθωση. Δεν το βλέπω να αναγράφεται πουθενά σαν απαιτούμενο. Και εντοπισμό να θέλει να κάνει, που λέει ο λόγος, μπορεί να βρει τις συντεταγμένες από το Κτηματολογικό Διάγραμμα. Τι να πω..ίσως να είναι η περίπτωση του ότι θέλει η κάθε υπηρεσία ζητάει. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!
  8. Καλησπέρα! Έχω μια περίπτωση πρόδηλου σφάλματος. Με αναζήτηση ΚΑΕΚ στο κτηματολόγιο του οικοπέδου-πελάτη μου, αναγράφονται τα στοιχεία του όμορου ιδιοκτήτη. Με αναζήτηση του ΚΑΕΚ του όμορου, στα στοιχεία ιδιοκτησίας αναγράφονται τα στοιχεία του δικού μου ιδιοκτήτη-πελάτη. Δεν έχω γεωμετρική μεταβολή, αλλά λάθος αντιστοίχιση ΚΑΕΚ οικοπέδου - ιδιοκτήτη. Συμβολαιογράφος και δικηγόρος μου ζήτησαν τοπογραφικό. Ισχύει ή η διόρθωση γίνεται απλά με μια αίτηση των ιδιοκτητών στο κτηματολόγιο; Και αν χρειάζεται τοπογραφικό, ποιας μορφής θα είναι; Αποτύπωση και των δυο οικοπέδων με αναγραφή των σωστών ΚΑΕΚ και υπεύθυνή δήλωση των ιδιοκτητών; Ευχαριστω!
  9. Καλησπέρα! Έχω ένα τεμάχιο αναδασμού έτους 79, επιφάνειας 27950τ.μ. και πρόσωπο σε αγροτική οδό 107 μ. Στο σύνολό του ανήκει σε περιοχή NATURA. Κατάτμηση ακριβώς στην μέση γίνεται;; Έχω μπερδευτεί με το αν επιτρέπεται να δημιουργηθεί κομμάτι μεγαλύτερο από 10 στρέμματα ή όχι. Η μάνα θέλει να το μοιράσει στους δύο γιούς ουσιαστικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Καλησπερα!! Τελικα θα επρεπε να επιλεξεις το 'μελος τεε' ή οχι?? Κ αν γνωριζει καποιος..αν το επιλεξεις κ δν χρειαζεται, μετα την εναρξη μπορεις να το αλλαξεις?
  11. Καλησπέρα! Γνωρίζει καποιος το προτυπο σφραγιδας πτυχιουχου μηχανικου εγγεγραμμενου μονο στο βιβλιο τεχνικων επωνυμιων του ΤΕΕ? Ουσιαστικα ειναι ενας Α/Α-ο αριθμος ειναι Τ(αριθμος)-αλλα δεν μπορει να αναγραφει μπροστα Αριθμος Μητρωου ΤΕΕ. Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.