Μετάβαση στο περιεχόμενο

pasgianni

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

109 profile views

pasgianni's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το απαντητικό email απο το help desk σε ερώτημά μου για την έλλειψη αριθμού πρωτοκόλλου: "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 12:00 Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ . ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ 2131513865 ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ" .
  2. το μήνυμα μετα την οριστική υποβολή και χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου είναι το παρακάτω : "Η αίτησή σας έχει υποβληθεί. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης είναι - . Μπορείτε να ακυρώσετε την αίτησή σας οποιαδήποτε στιγμή πριν εκδοθεί η απόφαση υπαγωγής, αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής. Το σχετικό ποσό για την επιχορήγηση καθώς και το ποσό του δανείου θα παραμείνουν δεσμευμένα για δύο (2) μήνες από την ημερομηνία υποβολής, δηλαδή μέχρι 19/05/2018. Εντός αυτού του διαστήματος θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τυχόν διαδικασίες για λήψη δανείου και να θέσετε την αίτηση σε κατάσταση «προς υπαγωγή». Έχετε τη δυνατότητα σε κάθε χρονικό σημείο εντός των δύο (2) μηνών να κάνετε αμετάκλητη δήλωση για μη λήψη δανείου και να προχωρήσετε την αίτησή σας σε κατάσταση «προς υπαγωγή». Σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτηση του δανείου και υποβάλλετε εκ νέου αίτηση σε άλλο χρηματοπιστωτικό οργανισμό, το ανωτέρω ποσό παραμένει δεσμευμένο συνολικά για τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία υποβολής."
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.