Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikP80

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

nikP80's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ο κανονισμός de minimis αφορά μόνο τις περιπτώσεις που η επιλέξιμη κατοικία είναι ενοικιαζόμενη (ή διατίθεται με βραχυχρόνια μίσθωση)
  2. Όντως στο πεδιο της "Συνοπτικής εικόνας" υπάρχει το αρχείο με τον αριθμό πρωτοκόλλου και το κουτάκι του Σύμβουλου έργου ούτε σε μένα είναι τικαρισμένο.Ψάχνωντας να βρω ποιες είναι οι "ειδικές περιπτώσεις αίτησης" που αναφέρει το αποτέλεσμα της αίτησης, βρήκα στον οδηγό του προγράμματος στο κεφ. 5.2. ότι είναι οι περιπτώσεις αυτές είναι: Ειδικές περιπτώσεις αιτήσεων Α) Ενοικιαζόμενη Κατοικία / κατοικία σε βραχυχρόνια μίσθωση Β) Πρόσφατη απόκτηση ακινήτου Γ) Κάτοικος εξωτερικού Δ) Μη υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης Ε) Υποβολή από ανήλικο ή ενήλικο που δεν έχει δικαιοπρακτική ικανότητα και σύμφωνα με τον οδηγό πρέπει Ο Δικαιούχος, πριν την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης αιτήσεων διενεργεί έλεγχο σώρευσης για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis aid) εγώ ανήκω στην (α), ανήκεις κι εσύ σε μια από τις παραπάνω? Ωστόσο απ΄οτι καταλαβαίνω το ποσό επιχορήγησης έχει δεσμευτεί. Αν έχεις περαιτέρω διευκρινίσεις ενημέρωσέ μας παρακαλώ.
  3. Ο επιλέξιμος (10269 ευρώ)είναι αυτός που επιδοτείται, ενώ τα ελάχιστα απαιτούμενα κεφάλαια (3575 ευρώ) είναι αυτά που θα καλύψεις ο ίδιος (με τραπεζικό δανεισμό ή με ιδιωτική συμμετοχή). Αν αθροίσεις και τα δυο θα δεις ότι βγαίνει ο συνολικός προυπολογισμός δηλ. 13844 ευρώ
  4. Μετά την οριστική υποβολή μου ήρθε και μένα μήνυμα επιτυχούς υποβολής αλλά χωρις αριθμό πρωτοκόλλου και χαρακτηρισμό της αίτησής μου ως 3β. Ειδική Περίπτωση Αίτησης και ότι έχει προωθηθεί στον Δικαιούχο προς έλεγχο. Έχει τύχει σε κάποιον αυτό, τι γίνεται παρακάτω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.