Μετάβαση στο περιεχόμενο

Zer0cooL

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Zer0cooL

  1. Το ιδιο λεμε...Η λογικη λεει οτι θα δεχτουν και θα ζητησουν οπου χρειαζεται επιπλεον δικαιολογητικα οπου θα αποδυκνειουν τα ηδη υπευθνως δηλωμενα απο τον εκαστοτε αιτουντα! Απλα στο μονο που βαζει περιορισμο ειναι να μη φερουν ημ/νια μεταγενεστερη της υπαγωγης...Δηλαδη πχ. δεν θα μπορεις να τους παρουσιασεις οποιοδηποτε εγγραφο με σημερινη ημ/νια οταν εχεις ολοκληρωσει την αιτηση σου τη Δευτερα
  2. Αν παντως δεν βρεθουν εξτρα κονδυλια και μαλιστα ΑΜΕΣΑ για να εξυπηρετησει ΟΛΟΥΣ οσους μπηκαν αυτη τουλαχιστον την εβδομαδα στο συστημα, προβλεπω πολλες μυνησεις και καταρευση του ολου θεματος... Περαν του παραλογου της υποθεσης του first in - first out, υπηρξαν τοσες πολλες "αδικιες" και "ανισοτητες" της πλατφορμας που ετσι και δεν τους βαλλουν ολους μεσα το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλυτερο του ποσου που πρεπει πασει θυσια να βρουν! Βεβαια αναφερομαι σε αυτους που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ πληρουν ολες τις απαραιτητες προυποθεσεις!
  3. Οχι...Ας την εβγαζε νωριτερα! Αλλα οταν το συστημα λογω δυσλειτουργιων και λογω βιασυνης ολων μας δε σε αφηνει να ανεβασεις 2 πχ αρχεια μαζεμενα (βλεπε συμβολαιο ΚΑΙ Κτηματολογιο) και εκ παραδρομης δεν τα χεις βαλει και τα 2 , δε νομιζω να σε πετανε εκτος επειδη σου λειπει 1 δικαιολογητικο ΟΧΙ με δικη σου απαραιτητως υπαιτιοτητα... Γι αυτα αλλωστε υπαρχει και το εδαφιο 6.1 του οδηγου που προβλεπει : " ....ειναι δυνατον να ζητηθουν διευκρινισεις και προσθετα δικαιολογητικα διευκρινιστικου/συμπληρωματικου χαρακτηρα....Δεν ειναι δυνατη η προσκομιση δικαιολογητικου που να φερει ημερομηνια μεταγενεστερη της ημερομηνιας υποβολης της αιτησης..."
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.