Μετάβαση στο περιεχόμενο

domos

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

domos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην περίπτωση μου αναγράφεται: ίσως λοιπόν στις περιπτώσεις αυτές ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως
  2. αν πας να κάνει ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ όπως εγώ, συμπληρώνεις τα αρχικά στοιχεία και σου βγάζει μήνυμα πως ΔΕΝ μπορείς να την προχωρήσεις αν δεν κάνεις ανάκληση της υφιστάμενης (για το ίδιο ακίνητο και ίδιο ΑΦΜ)
  3. OK χάθηκε η μπάλα..... δες τι βλέπω στο συνημμένο... μπορώ να μπω απλά να τη δω χωρίς δυνατότητα καμίας επεξεργασίας ή άλλης ενέργειας...
  4. Σε δική μου "03.β Ειδική περίπτωση αίτησης" που έχει υποβληθεί (ολοκληρωμένο στάδιο 4. της έχει αποδοθεί εξαψήφιος ακέραιος αρ. πρωτοκόλλου) δεν επιτρέπει ούτε διαγραφή, ούτε επεξεργασία, ούτε ανάκληση. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
  5. Αυτό πλέον καταλαβαίνω κι εγώ. Σε αυτές που έχουν οριστικοποιηθεί δεν επιτρέπει αλλαγές.
  6. Συγνώμη αλλά δεν ισχύει αυτό. Εμένα είναι " 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης και έχει φτάσει στο στάδιο 3. Και δεν δίνει δυνατότητα ανάκλησης, ούτε καν επεξεργασίας.
  7. Πως το έκανες;;; Σε εμένα η αίτηση είναι ΄κλειδωμένη'... Δεν επιτρέπει καμία ενέργεια... Από που γίνεται η ανάκληση;;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.