Μετάβαση στο περιεχόμενο

Klearchosberdekas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Γεια σας, θέλω την εμπειρία κάποιου στο εξής: Θέλουμε σε τριπλοκατοικία με οροφοδιαμερίσματα οριζόντιες ιδιοκτησίες να μεταβιβάσουμε το Β όροφο. Όμως η μία πλαϊνή πλευρά (οικοπέδου και κτιρίου) "χάνει" προς το πίσω ακάλυπτο μέρος 30 cm (δεν είμαι στο 2%) (περίπου 1 τ.μ.). Θα κάνω τακτοποίηση αυθαιρέτου για την αλλαγή περιγράμματος οριζοντίου ιδιοκτησίας. Μπορούμε να κάνουμε και μονομερή τροποποίηση της Σύστασης Ορ. Ιδ. για το περίγραμμα του συγκεκριμένου διαμερίσματος (στένεμα στο πλάι) με το άρθρο περί "εκ κατασκευής και σε όλους τους ορόφους"; Γνωρίζω ότι δεν έχω κατάληψη κοινόχρηστου χώρου αλλά απόδοση χώρου ως κοινόχρηστο.
  2. Μία ερώτηση (η πρώτη μου στο forum, δεν ξέρω πόσο έχει ξανατεθεί): Μεταβίβαση διαμερίσματος, άδεια 1971, έχει χαθεί ο φάκελος με βεβαίωση πολεοδομίας περί απώλειας. Συνέκρινα με την κάτοψη της Συστάσεως Οριζοντίου Ιδιοκτησίας (ΣΟΙ) κ το διαμέρισμα (συγκριτικά με την κάτοψη ΣΟΙ): - έχει επιπλέον 1.5 τμ από το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο εκ κατασκευής (αυτό το 1.5 τμ ισχύει για 2 από τους 4 ορόφους της πολυκατοικίας) και - έχει επιπλεόν 2 τμ από διπλανό, όμορο διαμέρισμα (της ίδια πολυκατοικίας) εκ κατασκευής. Τα τμ του τίτλου ιδιοκτησίας είναι τα πραγματικά. Επιλογή 1: Τακτοποιώ ως ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΣΗ με κάτοψη διαμερίσματος. Επιλογή 2: Εκδίδω βεβαίωση μη αυθαιρεσιών, δεδομένου ότι έχει χαθεί ο φάκελος και η κάτοψη της σύστασης δεν είναι η πραγματικότητα. (Και περιμένω την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου να τα στρώσει όλα). Άλλη Επιλογή. Τι πιστεύετε; Ευχαριστώ! Αν είσαι μηχανικός συμπλήρωσε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.