Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΧ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΧ

  1. Καλησπέρα, θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το θέμα.Βγάζω μια άδεια μικρής κλίμακας για ένα στέγαστρο για το οποίο ο εργολάβος που θα κάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση θα κόψει τιμολόγιο, το οποίο θα καλύπτει τον ελάχιστο προϋπολογισμό (θα είναι παραπάνω).Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μία μέρα.Υπάρχει λόγος να πάω να το δηλώσω στο ΙΚΑ από την στιγμή που είναι στεγασμένο επάγγελμα και θα κοπεί τιμολόγιο παραπάνω από τον προϋπολογισμό;
  2. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με μία μελέτη στατικής επάρκειας ενός ισογείου με γκαράζ περίπου 150 τ.μ. Τι πρέπει να προσέξω και που να ανατρέξω προκειμένου να την φέρω εις πέρας; Επίσης ποια είναι η τιμή στην αγορά για αυτές τις μελέτες περίπου; Υ.Γ. Όπως καταλαβαίνετε είμαι νέος μηχανικός και ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.