Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νικόλαος Σπυρόπουλος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Νικόλαος Σπυρόπουλος last won the day on Ιανουάριος 12 2019

Νικόλαος Σπυρόπουλος had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

5 Ουδέτερη

Contact Methods

  • Website
    www.i-spirit.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Λογιστής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

5.623 profile views

About Me

Το i-spirit είναι ένα εύχρηστο και οικονομικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και λογιστικής διαχείρισης για τα επαγγέλματα στον χώρο των κατασκευών.

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, διακοσμητές και γενικότερα όλος ο κλάδος, είναι υποχρεωμένος εντός του 2018 να ενταχθεί στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, μπορείτε από τώρα να απολαύσετε τα οφέλη και τους αυτοματισμούς της εφαρμογής, βελτιώνοντας αμέσως το αποτέλεσμα και την ποιότητα της εργασία σας. 

Διαχειριστείτε τις δαπάνες για το έργο που έχετε αναλάβει με μια ματιά. Χρεώστε τα υλικά και τις εργασίες του πελάτη σας και μην ξεχάσετε ποτέ πόσα σας χρωστάει. Δείτε τα οικονομικά του γραφείου σας, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις σας από τα στατιστικά του προγράμματος.

Στείλτε στον λογιστή σας τα φορολογικά δεδομένα και τα παραστατικά που εκδώσατε με το πάτημα ενός κουμπιού. Ενσωματώστε την ψηφιακή σας υπογραφή με μια κίνηση.  Δημιουργείστε όμορφες και επαγγελματικές προσφορές που μπορείτε να τις μετατρέψετε σε αποδείξεις ή τιμολόγια με ένα click, συνολικά ή ανά πιστοποίηση της κάθε φάσης του έργου που αναλάβατε.

Πάρτε την εφαρμογή μαζί σας, στο εργοτάξιο ή στον πελάτη σας και συζητήστε μαζί τους, έχοντας πρόσβαση στα οικονομικά σας. Στείλτε με δελτία αποστολής τα υλικά, στα έργα που αναλάβατε. Δεν θα ξεχάσετε ποτέ να τα χρεώσετε τα στους πελάτες σας. Δείτε απευθείας το κόστος εργασίας ανά έργο και τις ασφαλιστικές εισφορές που πρέπει να αποδώσετε. 

Υπολογίστε αυτόματα τους παρακρατούμενους φόρους που οφείλετε. Ενημερωθείτε άμεσα για τον φόρο σας επενδύοντας έγκαιρα στην ανάπτυξη του γραφείου σας, με την βοήθεια των στατιστικών αναφορών της οικονομικής διαχείρισης i-spirit.

Ξεχάστε τα υπέρογκα κόστη εγκατάστασης και συντήρησης των προγραμμάτων. Η εμπορική διαχείριση και ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, κοστίζει μόνο 0,54€ την ημέρα και δεν σας χρεώνουμε καμία εργασία με την ώρα

Απαλλαγείτε από τα κόστη της  αποστολής των τιμολογίων, της αρχειοθέτησης τους και τον χαμένο σας χρόνο για διπλές καταχωρήσεις. Η εφαρμογή i-spirit αποθηκεύει και αποστέλλει ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας στους ενδιαφερόμενους. 

 

 

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit από εδώ και μεταβείτε στην ψηφιακή εποχή σε 5 λεπτά  χωρίς κανένα κόστος και καμία δέσμευση. 

i-spiritLogo-Horizontal-GR@2x.png

Μηχανικους.jpg

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.