Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostaschristo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Με αποζημιωσαν, ειχαμε μιλησει και στο τηλεφωνο μαζι.
  2. Καλημέρα, βρίσκομαι σε διαδικασία αντικατάστασης των s-energy panel που παράδωσαν πνεύμα σε οικιακο φ/β 10kw. Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποια σχετικα αξιόπιστα πάνελ; μέχρι 285w. Eυχαριστω.
  3. Έχω ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων εντός ζώνης 500μ από οικισμό στο Πήλιο (ναι σωστά διαβάσατε στο Πήλιο). Μέχρι πρότινος ήταν οικοδομησιμο κατά παρέκκλιση. Να ρωτήσω εάν τώρα είναι οικοδομήσιμο ή θα με φάει η στενοχώρια ?
  4. Σε ευχαριστω, astrah, θα κινηθω αμεσα.. και θα ενημερωσω ..
  5. Να κανω τωρα και τις 2 κρισιμες ερωτησεις. 1) Το PID τι ειναι; 2) Και τι προτεινετε να γινει σε αυτη τη περιπτωση;
  6. Οπως φαινεται το προβλημα ξεκινησε το 2014.
  7. Το παρατηρησα οταν δεν λειτουργουσαν ηδη10 ... παραθετω το απαντητικο email
  8. Στο τεχνικο κομματι λοιπον, αυτη που φαινεται ειναι η πραγματικη παραγωγη και οχι η τηλεμετρια. Ειναι ενα string η ολη εγκατασταση και ο inverter επικοινωνει με τα 22 πανελα. Μετα απο δικη μου επικοινωνια με την Solaredge και αφου ειχα κανει μια τραμπα σε 2 boxes (την αλλαγη την εκανε ενας φιλος ηλεκτρολογος, και μετα την αλλαγη, το πανελ που δεν λειτουργουσε ξεκινησε να λειτουργει ενω το αντιθετο συνεβη με το αλλο πανελ) , μου ανεφεραν οτι δεν εχει προβλημα το ηλεκτρολογικο υλικο αλλα τα πανελα. Μπορω να παραθεσω και το απαντητικο μαιλ οπου μου εξηγουν για ποιον λογο δεν φταiει η Solaredge. ΥΓ Για την πρωτη σου παρατηρηση περι σοβαροτητας, θα σου ελεγα πως μαλλον εχεις δικιο καθως μη γνωριζοντας τιποτα απο ηλεκτρολογικα στο τελος εμαθα να αλλαζω και powerboxes και δεν ξερω που θα φθασω ακομη..
  9. Καλησπερα στο φορουμ, ειμαι ιδιοκτητης ενος οικιακου Φ/Β. Τον τελευτσιο χρονο εχω το εξης θεμα. Κανεις δεν μπορει να με βοηθησει και αυτος ειναι ο λογος που ζητω την βοηθεια του φορουμ. Το Φ/Β παρουσιαζει την εξης εικονα που βλεπετε στο συνημμενο. Αν μπορειτε να δωσετε καποια εξηγηση θα σας ειμαι ευγνωμων. Αυτη ειναι η παραγωγη της σημερινης ημερας. Στον inverter εμφανιζονται 22 απο τα 41 πανελα. Inverter Solaredge SEK 10 Πανελα S-ENERGY 245 (πληθος 41)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.