Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γεροχρηστος χρηστος

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Γεροχρηστος χρηστος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. 3,5 έως 4 εκατοστά το ανώτερο Πρώτα ξεκινάμε πλένοντας τις ψηφίδες. Το υπόστρωμα από ημιβρεχτο σκυρόδεμα. Η διαστρωση με πήχη. Η συνέχεια έχει κυλινδραρισμα και κοπανισμα με Κοπανάκι στις άκρες τα σιφατοπια κόβονται στην μέση. Ξεκινάμε με το υπόστρωμα το οποίο είναι από σκυρόδεμα ελαφρά βρεγμένο. Πλένουμε τις ψηφίδες. Εάν είναι μεγαλύτερες από χαλίκι...πχ σκυριανά η βότσαλο κόβονται στην μέση . Διαστρώνουμε ξηρό και ποτίζουμε με αριάνι τσιμέντου και χρωματος της επιθυμίας μας. Κυλινδραρουμε και κοπανάμε με Κοπανάκι τις άκρες.τ Τα φιλέτα μαρμάρου δεν είναι απαραίτητα. Τρίβουμε μετά από επτά μέρες ανάλογα τον καιρό και στοκάρουμε με αριανι και pva (η ατλακολ νούμερο 37) Λείανση γίνετε πλέον με διαμάντια και φυσικό τρόπο . Προστατεύουμε προαιρετικά με αδιάβροχο ποιητικό.
  2. Τα μωσαϊκά είναι από τρία έως τέσσερα εκατοστά μέγιστο πάχος...τα super concrete πολύ παραπάνω έως και εικοσι τριάντα εκατοστά.Παρατηρω στους σχολιασμους πολλές ανακριβειες
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.