Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γαλανόλευκα

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Γαλανόλευκα

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αίτηση μου δεν έχει ελεγχθεί ακόμα και από το υπουργείο μου είπανε να κάνω ακύρωση και επανυποβολή. Μου ακούστηκε σαν μια γρήγορη και εύκολη απάντηση. Επίσης, όταν ρώτησα : Δηλαδή, νέο πρωτόκολλο και θα μπω σε σειρά προτεραιότητας? Η απάντηση ήταν : Φυσικά. Τι θα μου πρότεινες να κάνω? Να το αφήσω έτσι και ίσως στον έλεγχο (είναι ειδική περίπτωση) να εντοπίσουν το λάθος και να διορθωθεί το ποσό, άρα και το ποσοστό επιχορήγησης ή να κάνω ακύρωση και επανυποβολή? Αν κάνω επανυποβολή την αίτηση μου έχω πιθανότητες να με πάρουν ξανά? Εσύ τι θα έκανες? Σ'ευχαριστώ πολύ. Υ. Γ. Έχω σύμβουλο, αλλά προσπαθώ να συλλέξω απόψεις από οποιονδήποτε μηχανικό ώστε στο τέλος να πάρω την σωστή απόφαση(όσο το δυνατόν). Έχω την εντύπωση ότι στον έλεγχο αν προκύψει κάτι σου στέλνουν μήνυμα για να στείλεις δικαιολογητικά. Ευχαριστώ.
  2. Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο παρακάτω? Έχω κάνει αίτηση , είναι ειδική περίπτωση και πλέον δεν μου βγάζει το μήνυμα ως επιλαχών. Όμως, έχω κάνει λάθος στα οικονομικά στοιχεία. Το εισόδημα μαζί με την γυναίκα μου είναι κάτω από είκοσι χιλιάδες και συμπλήρωσα κατά λάθος ίδιο ποσό εισοδήματος και στα τέκνα,(τα τέκνα δεν έχουν εισόδημα), με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί το εισόδημα μας ~ 36-37 χιλιάδες. Το ποσοστό επιχορήγησης που μου βγάζει, είναι 40% ενώ θα έπρεπε να είναι 70% με δύο ανήλικα τέκνα. Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω? Δεν θα έπρεπε τα οικονομικά στοιχεία να ελέγχονται και από το TAXIS? Υπάρχει περίπτωση να μην διορθωθεί? Υ. Γ. Αν είχα εισόδημα 45.000 και δήλωνα 18.000 θα έπαιρνα επιχορήγηση 70% ? Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο ταυτοποίηση τα στοιχεία?
  3. Την βοήθειά σας παρακαλώ. Έχω κάνει αίτηση , είναι ειδική περίπτωση και πλέον δεν μου βγάζει το μήνυμα ως επιλαχών. Όμως, έχω κάνει λάθος στα οικονομικά στοιχεία. Το εισόδημα μαζί με την γυναίκα μου είναι κάτω από είκοσι χιλιάδες και συμπλήρωσα κατά λάθος ίδιο ποσό εισοδήματος και στα τέκνα,(τα τέκνα δεν έχουν εισόδημα), με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί το εισόδημα μας ~ 36-37 χιλιάδες. Το ποσοστό επιχορήγησης που μου βγάζει, είναι 40% ενώ θα έπρεπε να είναι 70% με δύο ανήλικα τέκνα. Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω? Δεν θα έπρεπε τα οικονομικά στοιχεία να ελέγχονται και από το TAXIS? Υπάρχει περίπτωση να μην διορθωθεί? Υ. Γ. Αν είχα εισόδημα 45.000 και δήλωνα 18.000 θα έπαιρνα επιχορήγηση 70% ? Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο ταυτοποίηση τα στοιχεία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.