Μετάβαση στο περιεχόμενο

xyn

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

xyn's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Περίπου 85.000€ με Ο.Α.,( με αλλαγή χρήσης και υπέρβαση αποστάσεων, χωρίς υπέρβαση δόμησης και κάλυψης) αν βάλω και υπέρβαση κάλυψης – δεν ταυτίζεται το περίγραμμα του κτιρίου με αυτό της κάλυψης της Ο.Α. ανεβαίνει στα 108.000€. Αν το θεωρήσω χωρίς Ο.Α. είναι περίπου πάλι 108.000€
  2. Αυτό το είχα δει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το θεωρώ χωρίς Ο.Α. καθώς τα 100τμ είναι εντός του περιγράμματος της άδειας.
  3. Όσον αφορά τη γραμμή αιγιαλού δικό μου λάθος, δεν είναι εντός αιγιαλού αλλά εντός της απόστασης Δ από τη γραμμή αιγιαλού των 30μ. Για το άλλο (χωρίς άδεια) μου φαίνεται λογικό αλλά…όταν τα ποσά είναι μεγάλα προσπαθώ να είμαι σίγουρος, για το καλό του πελάτη. Καθώς την πατήσαμε μια φορά στο Ν.4014 με την αλλαγή χρήσης εντός νόμιμου περιγράμματος που δεν επιφέρει υπέρβαση δόμησης. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ καιρό και έχω κατατοπιστεί σε πολλά θολά σημεία του Νόμου. Θα ήθελα να παραθέσω μια περίπτωση πολύπλοκη, τη δουλεύω καιρό και στην πολεοδομία δεν μπορούν να με κατατοπίσουν, ζητώ τη γνώμη σας. (καθώς το πρόστιμο είναι υψηλό) Σε εκτός σχεδίου οικόπεδο εκδόθηκε άδεια για καταστήματα 600τμ. Α)Υλοποιήθηκαν κατά την κατασκευή τουριστικά καταλύματα 600τμ (αν εκδιδόταν άδεια για τουριστικά καταλύματα η προβλεπόμενη δόμηση θα ήταν 200τμ «κατοικίας») Β) Η οικοδομή μετακινήθηκε με αποτέλεσμα τα 500τμ να είναι εντός της γραμμής αιγιαλού και μόλις τα 100τμ να συμπίπτουν στο περίγραμμα της άδειας (το περίγραμμα του κτιρίου δεν έχει διαφοροποιηθεί) Γ) Επίσης το τοπογραφικό της αδείας (1990 δεν είναι σε ΕΓΣΑ) παρουσιάζει το οικόπεδο ορθογώνιο κάτι που δεν ισχύει.
  5. Θα φανεί τραγικό, αλλά στον αναλυτικό για την αποκάλυψη υπογείου θα αθροιστούν σε μία παράβαση τα χωματουργικά,η διαμόρφωση με σκυρόδεμα του ακαλύπτου, η καθαίρεση σκυροδέματος απο το υπόγειο-ισόγειο για δημιουργία ανοιγμάτων και τοποθέτηση κουφώματών.... x/5000= αριθμός λοιπών παραβάσεων ή σε τρείς παραβάσεις α)Χωματουργικά, β)διαμόρφωση ακαλύπτου, επέμβαση κελύφους.... x/5000+y/5000+z/5000= αριθμός λοιπών παραβάσεων το υπόγειο-ισόγειο έχει δηλωθεί με το νόμο 3843/2010
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.