Μετάβαση στο περιεχόμενο

Christos D.

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Christos D.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία θα σου πρότεινα να κρατήσεις μόνο τον 72192904. Αν κάνεις και μαθήματα πρόσθεσε αναδρομικά και τον 85591907 "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ" που αναφέραμε παραπάνω. Δεν είμαι λογιστής, ούτε είμαι 100% βέβαιος οπότε προχωράς με δική σου ευθύνη φυσικά. Η (μη επιβεβαιωμένη) υπόθεση είναι ότι η ΑΑΔΕ πήρε την ΠΟΛ 1047/2015 και αυτά που εκεί αναφέρονται ως "ελευθέρια επαγγέλματα" και είδε αν ο τίτλος του επαγγέλματος αναφέρεται στον τίτλο του ΚΑΔ. Αν αναφέρεται, τότε το επάγγελμα θεωρείται ελευθέριο (περνάει στο Ε3). Όλα τα άλλα θεωρούνται εμπορικές δραστηριότητες (δεν περνάνε στο Ε3). Τα επαγγέλματα του "μηχανικού", του "ερευνητή" και του "καθηγητή" αναφέρονται στην ΠΟΛ ως ελευθέρια και πράγματι, οι αντίστοιχοι ΚΑΔ φαίνεται να περνάνε.
  2. Πήγα με τα βιβλία, τα μπλοκάκια και τις συμβάσεις μου. Αφού είδαν από όλα τα τμήματα (ΚΒΣ, ΦΠΑ, κλπ) ότι δεν έχω κάποια εκκρεμότητα έλεγξαν τα ΤΠΥ και τις συμβάσεις μου από 31/12/2016 μέχρι σήμερα, και αν υπάρχει αντιστοιχία με τους ΚΑΔ που ήθελα να διαγράψω.
  3. Καλησπέρα, Ακολουθώντας την πληροφορία του συναδέλφου Blokakia (thanks!) επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ο 85591907 (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ) περνάει στο Ε3, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν για εκπαίδευση. Εγώ πήγα στη ΔΟΥ και αφού πέρασα από έλεγχο διέγραψα τους προβληματικούς ΚΑΔ και πρόσθεσα αναδρομικά αυτόν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι από τη ΔΟΥ μου ζήτησαν να κάνω εγγραφή και στον ΟΑΕΕ για να μου προσθέσουν τον ΚΑΔ (την οποία και έκανα). Χρήστος
  4. Καλημέρα, Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση, είμαστε 100% σίγουροι ότι ο 85591907 (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ) περνάει στο Ε3 για υποβολή δήλωσης ως μισθωτός; Από γνωστούς που έχουν ΚΑΔ που ξεκινούν με 85 δεν πέρασαν (αλλά κανείς δεν έχει αυτόν ακριβώς). Ευχαριστώ! Χρήστος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.