Μετάβαση στο περιεχόμενο

Spyrospal3

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Spyrospal3

  1. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 20 % ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 10 % ΕΤΣΙ?? Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Για τον νόμο 4495/17 έχουμε τα θέματα ανά άρθρο. Κάνε αναζήτηση Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, Didonis Spyrospal3: Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση για ήδη υπάρχον με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε με το παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής για να έχεις μια απρόσκοπτη συμμετοχή στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Έχοντας ως δεδομένα τις επισημάνσεις σας μπορώ να πω ότι ξεκαθάρισα κάποια πράγματα στο μυαλό μου.. Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου είπε υπάλληλος της πολεοδομιας,(όχι όμως αρμόδιος για τ θέμα ).. Μου είπε λοιπόν ότι ανεξάρτητα από το αν η άδεια έπρεπε να βγει ή όχι..από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός..ο ιδιοκτήτης εχει δικαίωμα αποπεράτωσης της κατασκευής όπως ακριβώς προεβλεπε η αδεια (είναι πολύ γενικό αυτό π μ είπε και δν τον είδα και σίγουρο)
  3. Ναι καταλαβαίνω τι μ λέτε..αλλά η τακτοποίηση έγινε συμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις τότε..οπότε αν τότε περάστηκε σαν κοινοτικός ο δρομος..δν μπορούμε να τ κρατήσουμε ως δεδομένο ,για την τακτοποίηση πάντα.
  4. Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..όσο αφορά το θέμα τώρα..έχουμε κάνει τοπογραφικό και νομιμοποίηση του κτιρίου ως προς τις πλαγιές αποστάσεις( κατηγορία 3, δεν είχε κάποια άλλη παραβαση)αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι ο δρόμος που έχει πρόσωπο το ακίνητο καταγράφεται στα νεότερα συμβόλαια σαν ιδιωτικός..δηλαδή τότε που βγήκε η άδεια ,,,"βαφτίστηκε" κοινοτικός ο δρόμος για να περάσει η άδεια.. Με τα δεδομένα αυτά το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα βγει καινούρια άδεια..ωστοσο άδεια για την αποπεράτωση της κατασκευής υπάρχει περίπτωση να δοθεί απο στιγμή που πλέον δεν έχει προσωπο σε καθαρά κοινοτικό δρόμο.
  5. Καλησπέρα σας..είμαι νέος μηχανικός και μου έχει τύχει μια περίεργη υπόθεση θεωρώ..σε οικοδομή με άδεια του 1981 έχει δημιουργηθεί ο φέρων οργανισμός του κτιρίου(υποστυλώματα δοκάρια και πλάκες)ωστόσο όπως αποδεικνυεται τώρα ο δρόμος στον οποίο βλέπει η οικοδομή δεν είναι κοινοτικός (μάλλον ιδιωτικός, χωρίς να ξέρουμε τίνος)..ο πελάτης μ θέλει να αγοράσει το οικόπεδο για να ολοκληρώσει τη κατασκευή..θα έχει θέμα για την αποπεράτωση της κατασκευής από τη στιγμή που έχουν φτιαχτεί ο φέρων οργανισμός?(δεν έχει πάρθει άδεια επ αοριστον)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.