Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikpits

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

nikpits's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν θυμαμαι καλα ναι εχει προγραμμα απολυμανσης η Daikin Altherma
  2. Καλημερα Θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τους αφυγραντηρες..Θέλω να αγορασω εναν για το σπιτι μου (100 τμ) Μεχρι στιγμης έχω δει αυτους τους δυο: Αφυγραντήρες Inventor Αφυγραντήρες Gree Θα με καλυψουν και αν ναι ποιον απο τους δυο θεωρειτε την καλυτερη λύση???
  3. Καλημέρα σας Σκέφτομαι να προβώ στην αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου του σπιτιού μου με αντλία θερμότητας. Έχω σώματα καλοριφέρ, το σπίτι είναι 130 τετραγωνικά. Σε ότι αφορά την μάρκα το πιο πιθανόν είναι να επιλέξω την Daikin λόγω του ότι έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για την συγκεκριμένη μάρκα. Τώρα αρχικά για να είμαι λίγο προετοιμασμένος κοιτάω στην σελίδα της Daikin εδώ https://www.idealklima.gr/eshop/antlies-thermotitas-daikin-altherma αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποια συγκεκριμένα μοντέλα θα ήταν ιδανικά για το σπίτι μου και θα εκτιμούσα την βοήθεια σας ώστε να έχω μια τάξη μεγέθους .
  4. Νίκο συμφωνώ με τον Γιάννη. Εγκυκλοπαιδικά εγώ προσωπικά στο παρελθόν που είχα την ίδια βλάβη είχα πληρώσει 50 € σύνολο. Τώρα πιστεύω ότι τα χρήματα που σου ζητάει είναι πολλά αλλά όντως είναι ελεύθερη αγορά οπότε ή απευθύνεσαι σε άλλον τεχνικό ή του πας εσύ τον πυκνωτή
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.