Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris_l

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

dimitris_l's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στη Ρόδο, η ΔΕΗ μου ζήτησε: 1) Τη βεβαίωση για σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (σε έγχρωμο γιατί το ασπρόμαυρο λέει δεν είναι το πρωτότυπο!!! Αν και τους εξήγησα για το ηλεκτονικό κλειδί...) 2) Υπεύθυνη δήλωση του Μηχανικού οτι πρόκειται για μονοκατοικιά/διαμέρισμα - ισόγειο/όροφος κτλ 3) Αεροφωτογραφία η οποία θα δείχνει τη τοποθεσία του ακινήτου (την εικόνα δηλαδή που κάνεις το γεωγραφικό προσδιορισμό στο σύστημα του ΤΕΕ). Το παράδοξο είναι οτι ο υπάλληλος της ΔΕΗ μου τα έδειξε αυτά σε επίσημο έγγραφο της ΔΕΗ μετά απο διευκρινιστικη ερώτηση που έκαναν στο ΥΠΕΚΑ σχετικά με αυτή την ανακοίνωση του: =1423&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=362&sni[524]=1423&language=el-GR Τώρα γιατί το ΥΠΕΚΑ ζητάει απο τους μηχανικούς υπεύθυνες δηλώσεις, αεροφωτογραφίες κτλ ενώ αυτά έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά...μόνο αυτοί ξέρουν! Όπως λέει και ο kontegr απο πάνω: Ότι να ᾽ναι!!!
  2. ΣΥΛΑ, απευθύνεσε στο ΣΑΕΙ για την αναγνώριση της επαγγελματικής ισοτιμίας. Εκεί εξετάζουν τις σπουδές σου και την επαγγελματική εμπειρία. Άν σου δώσουν αναγνώριση τότε δέν χρειάζεται να δώσεις εξετάσεις στο ΤΕΕ. Απο προσωπική εμπειρία όμως (τραβιέμε εδώ και ένα χρόνο) θα εφεύρουν και θα σου δώσουν κάποια αντισταθμιστικά μέτρα τα οποία τα δίνεις στο ΤΕΕ με τη μορφή εξετάσεων ῾Δοκιμασίας Επάρκειας῾. Chartered Engineer δέν σημαίνει αυτόματη αναγνώρηση. Άν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες τώρα που τα έχω φρέσκα στείλε μου ένα μήνυμα. Πάντως θα σε συμβούλευα να καταθέσεις τα χαρτιά σου σύντομα, έστω και άν δεν σκέπτεσε να επιστρέψεις άμεσα. Δέν θα χάσεις τίποτα γιατί η απόφαση για μένα πήρε 1 περίπου χρόνο (ενώ η οδηγία μιλάει για max 4 μήνες!!!).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.