Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ilias Damanakis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Ilias Damanakis

  1. ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞ'ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΌΙΚΟΝ ΙΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ALPHA BANK ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ,ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ.Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΙΝΑΙ 2/10/2018.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΦΟΣΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ?
  2. Εχω δυο πελάτες για το εξοικονόμηση κατ οίκον ιι που έχουν επιλέξει την alpha bank για να συνεργαστούν για το δάνειό τους. Έχουν υπογράψει την δανειακή σύμβαση εδώ και ένα μήνα στο κατάστημα , Μπαίνοντας όμως στο σύστημα, στην εικόνα των πελατών αναγράφεται ότι εκκρεμεί η υπογραφή της δανειακής σύμβασης .Η τράπεζα λοιπόν θα έπρεπε να έχει προχωρήσει την διαδικασία έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάμε στο επόμενο στάδιο που είναι η καταχώρηση των προμηθευτών πράγμα το οποίο δεν εχει γίνει και η τελική προθεσμία που μας έχει δοθεί είναι 2/10/2018. Τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή τη φάση εφόσον η τράπεζα δεν έχει απαντήσει και ο χρόνος μας πιέζει? Παρακαλούμε να τηρείτε τους Κανόνες Συμμετοχής. Δεν γράφουμε ποτέ με κεφαλαία και όταν δημιουργούμε νέα θέματα βάζουμε σαφείς τίτλους. Ευχαριστούμε. hkamp
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.