Μετάβαση στο περιεχόμενο

jimaros69

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλή χρονιά σε όλους. Έχετε βγάλει καμιά άκρη ποιος ελέγχει και πως ή πότε τις αιτήσεις? 10 μήνες μετά την οριστική υποβολή και το "σφήνωμα" στην 03β. έχω αρχίσει και λαμπαδιάζω... όχι οτι με "Σοφία" και "Τηλέμαχο" είναι καιρός για κουφώματα κλπ αλλά κουράστηκα κάπως... Ευχαριστώ και συγνώμη που παρεμβαίνω στο φόρουμ σας..
  2. Και εμένα είναι σε αναμονή απο το Μάρτιο... έρχονται και Χριστούγεννα , Πρωτοχρονιά, Πάσχα 2019, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.... σιγά σιγά...
  3. Oh Gods irony... Τόσα πολλά κοινά και άκυρα... Αγόρασα Οκτώβριο '16 οπότε δεν με έπιανε για κύρια κατοικία το '16 μιας και μόνο 3 μήνες δικό μου, το δήλωσα τότε άμεσα αλλά εννοείτε μετά τις δηλώσεις του έτους το Μάιο... Είμαι στην Αν. Μακεδονία Θράκη αρα τα πρώτα πειραματόζωα για το πρόγραμμα.. Ο μηχανικός μου ψάχνοντας τρόπο να μη χάσουμε την προθεσμία ευτυχώς είχε την ιδέα και το δηλώσαμε σαν κύρια κατοικία του ένοικου που έμενε ως τότε, με εμένα ιδιοκτήτη (de minimi και λοιπά ακαταλαβίστικα) με αριθμό πρωτοκόλλου 023*** στις 21/03/18 ... Και έκτοτε, τίποτα... ΘΑ... ευχαριστώ για το χρόνο σας... Δεν απελπιζόμαστε , δεν παραιτούμαστε ...
  4. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα... Είμαι ιδιώτης (οχι μηχανικός) και σας διαβάζω ΠΑΡΆ πολυ καιρό. Είμαι και εγώ στις 03,β ειδικές περιπτώσεις με αριθμό Πρωτοκόλλου 023ΧΧΧ . Έχει κανείς απο εσάς ακούσει ή ξέρει ειδική περίπτωση που προχώρησε? Επίσης για τον φίλο απο πάνω που και αυτός ανησυχεί.. Παραθέτω screenshot του Προγράμματος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.