Μετάβαση στο περιεχόμενο

str1979

Members
 • Περιεχόμενα

  2
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά str1979

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Συνάδελφοι θα παρακαλούσα για την βοήθειά σας... Σε πελάτες που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης για το εξοικονομώ πρέπει να προμηθεύσω κλιματιστικά. Στο ΠΕΑ που έχει συνταχθεί ζητείται κλιματιστικό με ισχύ 2,6<Ρ<3,5. Εγώ θέλω να προμηθεύσω ένα κλιματιστικό της DAIKIN με ισχύ 2,5 / 2,8 (ψύξη / θέρμανση). Ο ενεργειακός επιθεωρητής μου λέει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού υπολογίζει με τον τύπο 9.000btu / 3410 = 2,639. Από την μια δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει αφού αυτός θα συντάξει και το δεύτερο πιστοποιητικό, αλλά φοβάμαι μήπως έχω πρόβλημα και δεν μπορέσω να πληρωθώ. Θα με βοηθούσε η γνώμη σας καθώς λόγω ειδικότητας δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις.
 2. Συνάδελφοι θα παρακαλούσα για την βοήθειά σας... Σε πελάτες που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης για το εξοικονομώ πρέπει να προμηθεύσω κλιματιστικά. Στο ΠΕΑ που έχει συνταχθεί ζητείται κλιματιστικό με 2,6<Ρ<3,5. Εγώ θέλω να προμηθεύσω ένα κλιματιστικό της DAIKIN με ισχύ 2,5 / 2,8 (ψύξη / θέρμανση). Ο ενεργειακός επιθεωρητής μου λέει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού υπολογίζει με τον τύπο 9.000btu / 3410 = 2,639. Από την μια δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει αφού αυτός θα συντάξει και το δεύτερο πιστοποιητικό, αλλά φοβάμαι μήπως έχω πρόβλημα και δεν μπορέσω να πληρωθώ. Θα με βοηθούσε η γνώμη σας καθώς λόγω ειδικότητας δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.