Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιαννης Μπ.

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Γιαννης Μπ.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω αν ο αρμοδιος μηχανικος ειναι υποχρεωμενος να δωσει τεχνικη εκθεση οτι δεν απαιτειται υποβολη μελετης στατικης επαρκειας στη συμβολαιογραφο που του το ζηταει. Επειδη ειμαι στα συμβολαια για μεταβιβαση δωρεας σε μονοκατοικια στην επαρχια και εχω κανει τακτοποιηση πληρωνωντας το 1/3. 1. Βάλε τονισμό στη δημοσίευσή σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (κάτω δεξιά) και διόρθωσε το κείμενό σου. 2. Αν δεν είσαι μηχανικός ενημέρωσέ με να μεταφέρω το μήνυμα στη σωστή ενότητα ιδιωτών. Aν είσαι μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Pavlos33
  2. Καλημερα....εχω ενα πετρινο σπιτι στην επαρχια 170 τετραγωνικα οπου τα 70 τετραγωνικα ειναι τα ντουβαρια του .Μπορει να γινει οριζοντια συσταση για να φαινονται μονο τα καθαρα τετραγωνικα δηλαδη τα 100 τετραγωνικα ; Ετσι ωστε να μην πληρωνω ενφια κλπ για 170 τετραγωνικα. Ή αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος γιατι ειναι να κανω τα συμβολαια...Η μονοκατοικια ειναι δυοροφη, 100 τετραγωνικα κατω ισογειο και 70 στον πρωτο οροφο.Το σπιτι ειναι απο το 1880. Την πληροφορια αυτη την ειχα απο συμβολαιογραφο αλλα δεν ξερω αν ισχυει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.