Μετάβαση στο περιεχόμενο

Th. Kappa

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Th. Kappa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ! Και είχα αγχωθεί ότι μόνο οι δικές μου έχουν καθυστερήσει...
  2. Οι πληρωμές θα γίνουν όλες μαζί , δεν θα γίνουν ξεχωριστά. Απλά δεν σας δεσμεύει να τις καταχωρίσετε όλες μαζί. Μπορείτε να καταχωρίσετε μία σήμερα, μία αύριο... αλλά σε κάθε περίπτωση η διαδικασία ολοκληρώνεται μόλις τις κάνετε όλες και πατήσετε το κουμπί "Έλεγχος πληρότητας στοιχείων". Γενικά η εκταμίευση καθυστερεί αρκετά οπότε όσο νωρίτερα καταχωρίσετε τις προκαταβολές τόσο πιο γρήγορα θα γίνει και η εκταμίευση. Ελπίζω να βοήθησα
  3. Όσον αφορά στο 2ο ερώτημά σας, μπορείτε να κάνετε μία καταχώρηση, να την αποθηκεύσετε και κάποια άλλη στιγμή να καταχωρήσετε και τις υπόλοιπες. Η διαδικασία ολοκληρώνεται όταν έχει καλυφθεί όλο το ποσό που έχετε στη διάθεσή σας για τις προκαταβολές, δηλαδή το 70% του ποσού του δανείου.
  4. Καλησπέρα , Γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει η εκταμίευση των προκαταβολών προς τους προμηθευτές? Έχω κάνει τις καταχωρήσεις από τις 27 Σεπτεμβρίου και δεν έχουν γίνει ακόμα. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.