Μετάβαση στο περιεχόμενο

rap94

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

rap94's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λοιπον: Παρεκκλισεις σαφως και υπάρχουν για προυφισταμενα και προκυπτοντα απο την ΠΕ, στις οποιες δεν εντασσομαι καθως ουτε προυφισταμενο του ετους που υποδεικνυεται ειναι και ουτε προκυπτει απο ρυμοτομηση. Το ζητημα απο οτι καταλαβαινω ειναι του μελετητη, καθως οπως αναφερεις (και συμφωνω απολυτα) αυτο το 400.00 τ.μ. ειναι αρκετα υποπτο στον πινακα και θεωρω και εγω πως εγινε "γαργάρα" για να καλυφθει το 1.5 τετραγωνικό περίπου παρακάτω του εμβαδού που βγάζουν οι συντεταγμένες του. Στο υποθηκοφυλάκειο - κτηματολόγιο πέρασε ακριβώς 400 τ.μ. Οσον αφορα τους ομορους, εκει παρατηρω ακομα μεγαλυτερο σφαλμα μεταξυ συντεταγμενων και επιφανειων πινακα. Θεωρω ειναι ξεκαθαρο σφαλμα του μελετητη, ομως η λυση του με βαζει σε σκεψεις.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω τακτοποίηση σε οικόπεδο το οποίο σε τίτλους και άδεια δόμησης (1997) αναφέρεται 400,20 τ.μ. Με την κύρωση της πράξης εφαρμογής (2007) έχω το εξής: Στον πίνακα της πράξης το οικόπεδο να αναφέρεται 400 τ.μ. ενώ βάσει συντεταγμένων πράξης 398,47 τ.μ. Απαιτείται διορθωτική; Απόκλιση όσον αφορά την πράξη εφ. υπάρχει; Αν όχι, μπορώ να δώσω βεβαίωση; Σημειώνω ότι η αρτιότητα στην περιοχή είναι στα 400.
  3. Καλησπέρα και χρονια πολλα! Σαν νέος μηχανικος θα ηθελα να εκθεσω την εξης ερωτηση προς απαντηση σε οποιον μπορεσει να βοηθησει. Ειμαι ιδιοκτητης σε οικοπεδο εντος σχεδιου πολεως αρτιο και οικοδομησιμο στο οποιο δεν εχει κυρωθει και δεν υπαρχει καν πραξη εφαρμογης. Η μη υπαρξη πραξης εφαρμογης, εμποδιζει την διαδικασια εκδοσης οικοδομικης αδειας; (πχ υπαρξη αναστολης εκδοσης αδεων;)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.