Μετάβαση στο περιεχόμενο

PULSE1978

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PULSE1978's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχει βγει ηδη η αδεια.Λογικα αυτο θα περιμενω,να τελειωσει η μονωση και να μετρησουμε ακριβως τι εχει μπει.
  2. Η διαφορα ειναι απο μετρηση σεντονι και εβαλε ο καινουριος μηχανικος γυρω στα 10 τερταγωνικα παραπανω για τα γυρισματα στα κουφωματα.Η μονωση αυριο θα ξεκινησει.Το θεμα ειναι αν ο μαστορας θα ειναι θετικος στο παζαρεμα μιας και το λαθος δεν ειναι δικο του.
  3. Παιδια καλησπερα.Εχω μια διαφωνια με τον μηχανικο που μου εκανε την πρωτη προταση παρεμβασεων σχετικα με τα τετραγωνικα του κελυφους του κτιριου.Στην πορεια του εργου αλλαξα μηχανικο και ο τωρινος μου εβγαλε γυρω στα 25 τετραγωνικα παραπανω το κελυφος (το μετρησαμε μαζι)που σημαινει γυρω στα 1375 ευρω(25τμ Χ 55 ευρω) διαφορα που πρεπει να πληρωσω απο την τσεπη μου.Να σημειωσω οτι και τα αλουμινια και η αντλια θερμοτητας που εχουν τοποθετηθει εχουν φτασει τα μεγιστα επιτρεπομενα του προυπολογισμου οποτε δεν μπορω να μεταφερω ποσα για καλυψω την διαφορα?Τι μπορω να κανω γι αυτο?Ποιος θα πληρωσει αυτο το λαθος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.