Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

iorodoka

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-18 Κάκιστη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Κατ'αρχην οταν και αν θελω θα την συμπληρωσω την ταυτοτητα μου. Ο λογος που τα βαζω οχι τοσο με τα τει αλλα τον τυπο που εκανε τον υπουργο παιδειας στην κυβερνηση που απηλθε, ειναι οτι με αυτο το νομοεκτρωμα τον ηδη κορεσμενο κλαδο των μηχανικων τον τελειωνει. Ευνοει καθαρα τον μηχανικο που εχει το ετοιμο τεχνικο γραφειο απο τον μπαμπα ή τον θειο. Αν δεν ειναι σε θεση να το καταλαβεις δεν μπορω να σε βοηθησω. Στο θεμα αυτο ενας μηχανικος υπολογιστων 5ετους απο πολυτεχνειο το να γινει ημμυ ειναι πιο λογικο απο τον τειτζη που πανε να τον κανουν κανονικο διπλωματουχο. Επισης αν δεν το καταλαβαινεις παλι δεν μπορω να σε βοηθησω, αλλωστε δημοκρατια εχουμε να πιστευει και να καταλαβαινει ο καθενας οτι θελει. Υ.Γ. Στα τει που μου απαντησαν απο κατω ας κοιταξουν τα δικα τους ψυχολογικα καλυτερα καθοτι ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι που μου απαντανε στο θεμα αυτο, αρα το απωθημενο αλλοι το εχουν. Αλλο να εισαι αδικημενος και αλλο με απωθημενα λογω της θεσης σου "συναδελφοι". Και για να προλαβω μερικους, για τυχον ποινη στα αρχιδακια μου τα μεγαλα.. Διαγραφη λογαριασμου αυτο το μπουρδελο εχει ή μας κραταει μελη με το ζορι?? Θα ανακαλύψεις ότι δεν ισχύει το όταν θέλεις και αν θέλεις βάζεις ειδικότητα. Σου έχουμε κάνει επανειλημμένα προειδοποίηση. Για ξεκίνημα λαμβάνεις ποινή για μη τήρηση κατ’ επανάληψη κανόνων συμμέτοχής παρα την προειδοποίηση. Και άλλη μία για τα μεγάλα Didonis
  2. Ποσο φαινεται οτι μερικοι δεν εχετε δουλεψει ποτέ ομως?.. Γιατι αν ειχατε δουλεψει θα ξερατε οτι η καλυτερη "εκπαιδευση" ειναι η ιδια η δουλεια.. Προφανως δεν μιλαμε να ειναι ασχετος κανεις αλλα απο αυτο μεχρι το οτι βγαινει "ετοιμος" στην αγορα για δουλεια ειναι τεραστια αποσταση. Οσο μεγαλη ειναι η αποσταση στο επιπεδο ενος τει και ενος πολυτεχνειου. Και στο να μπεις και στο να βγεις.
  3. Ενδιαφερον οτι στα 400 + views ολες και ολες 3-4 απαντησεις για μια απορια ενος νεου συναδελφου.. Φιλε μου η καλυτερη πηγη γνωσης ειναι η ιδια σου η θεληση να μαθεις πραγματα. Εδω σε μια νυχτα τα τει εγιναν πολυτεχνεια επειδη βρεθηκε ενας αποφοιτος παιδαγωγικου που εκανε τον υπουργο.. Για να σου απαντησω, ολες οι λυσεις που προαναφερεις ειναι χρησιμες. Για το Autocad μπορεις να κανεις σεμιναρια μεχρι 1.5 μηνα το πολυ και με δικη σου εξασκηση να φτασεις σε καλο επιπεδο. Ζωγραφικη στον η υ ειναι δεν ειναι τιποτα. Το θεμα ειναι οι κανονες που διεπουν τα ηλεκτρολογικα, που για αυτα θελεις προσωπικο διαβασμα και σχετικη βιβλιογραφια. Για το 6 που ρωτας δεν υπαρχει πρεπει, οτι παραπανω ξερεις καλο ειναι. Κανεις δεν τα ξερει ολα και ολοι ξερουν απο λιγο. Ειναι μεγαλο συν οτι εχεις γνωστο μηχανικο, εστω και πολιτικο. Αυτος θα μπορει να σε βοηθησει να ασχοληθεις και με ηλεκτρολογικο κομματι. Εσενα σε ενδιαφερει καθαρα το ενεργειακο κομματι? Επισης τα ηλεκτρονικα ισχυος ειναι ενας τομες ηλεκτρονικης που εχουν εφαρμογη στο ενεργειακο και αποτι ξερω στην Κρητη καλυπτεται αρκετα καλα αυτο το κομματι. Εν ολιγοις προχωρα και μην ακους κανεναν. Επισης εισαι διπλωματουχος οχι πτυχιουχος που εγραψες αρχικα . Πτυχιουχοι ειναι τα τει και τα βαφτισμενα αει - σχολες μηχανικων που ειναι 4 ή και 5 χρονια τυπου παδα. Να προσεξεις να συνεργαστεις ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ οχι με αλλες ειδικοτητες τυπου σχεδιαστη κλπ.. Μονο διπλα σε μηχανικο μπορεις να μαθεις πραγματα, αλλα μην φοβηθεις να αλλαξεις δουλεια αν δεις οτι κωλυσιεργει να σου αναθετει καθηκοντα.
  4. Βγήκε το ΦΕΚ με τα αντίστοιχα τμήματα. Ευτυχώς υπάρχει διάκριση ανάμεσα στα βαφτισμένα τμήματα των μηχανικών με τα αυθεντικά. Ελπίζω να καταργηθεί όπως έχουν εξαγγείλει οι της νδ (αν χτύπα ξύλο βγουν..) αυτού του τύπου συγχωνευσοβαφτίσεις μηχανικών τει σε διπλωματούχους μηχανικούς... meteggrafes_antistoihies.pdf
  5. Συναδελφε αν θελεις εξηγησε τι εννοεις στο bold κομματι. Ποιος θα κατεβασει και για ποιο θεσμο μιλας? βαλε ειδικότητα στο προφίλ σου Didonis
  6. "Ποσο μαλλον εγω"?.. Εγω εκει που μπηκα και τελειωσα ουτε απεξω εσυ.. Οποτε λιγος σεβασμος. Εσυ ξεκινησες τα ποσταρισματα απλα δεν μπορεις να κανεις διαλογο συγκεκριμενο παρα μονο να κανεις προπαγανδα. Δεν θα μπω στην διαδικασια να το συνεχισω εφοσον δεν μπορεις να υποστηριξεις αυτο που ξεκινησες..
  7. Φιλε μου, οι σημερινοι παιρνουν να το πω κομψα "ποδι" την αλλη εβδομαδα.. Το ΤΕΕ οπως ηταν λογικο αντιδραει. Μην εισαι σιγουρος οτι αυτο το τερας νομοσχεδιο θα εφαρμοσθει τελικα. Κατσε να δουμε τις ισοτιμιες και τα ομοτιμα τμηματα και το ξανασυζηταμε.. Ειναι παντελως κουφο αδικο και αντιεπιστημονικο με σοβαρες επιπτωσεις τοσο στην αγορα οσο και στην ζητηση εργασιας, αυτος που ηταν του 18+ να ειναι ισα και ομοια με αυτον του 5 και 6+.. Ουτε την ιδια εκπαιδευση ουτε το ιδιο υποβαθρο εχουν. Θα δουμε αν η "βαφτιση" ελεω ψηφων αν θα εφαρμοσθει τελικα.. Υπομονη και θα τα δουμε ολοι και εσεις που ευνοειστε και εμεις που τιμωρουμαστε επειδη σπουδασαμε.
  8. Κοιτα, αν θελεις να κανεις προπαγανδα καντην στους συναδελφους σου. Ανεβα πανω, να δεις τι ειπα στο παλικαρι να παραθεσει και ξαναποσταρεις το σωστο "απαντητικο" σου μετα αν θελεις.
  9. Στο ερωτημα σου απαντησα για το εξωτερικο. Για το αλλο αν θελεις μολις ξεσουρωσεις παρεθεσε βασεις απο πολυτεχνεια και απο τει της ιδιας πολης που λες για να συγκρινουμε..
  10. Nαι για το 1ο Οχι για το 2ο. Γιατι πρωτον δεν ξερω πολυτεχνικα με 10 χιλ μορια, αλλα ακομη και αν υπαρχουν, τα αντιστοιχα των ΤΕΙ στις πολεις αυτες θα ειναι καπου στα 1-2 χιλ μορια.. Στην διαθεση σου αν εχεις συγκεκριμενα στοιχεια να παραθεσεις.
  11. Για το Δελφιναριο ναι... Για πες του ομως ποτε και που που εισηχθες και με τι βαση να σου πει αυτος το ιδιο να δουμε αν εχει αδικο σε αυτο που γραφει...
  12. Πα.δα ρε φιλε... Και μεις οι "λουκουμαδες" που σπουδαζαμε τοσα χρονια στα πολυτεχνεια παγωτο... Δεν ειχαμε Γαβρογλου τοτε... Ασφαλως και ειναι πολυ σωστο με την λογικη αυτη του υπουργου με το μουστακακι , αντιστοιχα και οι ΔΕ να γινουν ΠΕ και παει λεγοντας.. Εμενα οι γονεις μου ΔΕ ειναι και με σπουδασανε με αιμα για να ερθει τωρα αυτος ο κυριος να μου πει με ενα νομοσχεδιο που το περασε νυχτα, οτι ξερεις κατι βλακας ησουν γιατι το ιδιο χαρτι με εσενα που ειχες 18 και σπουδαζες τοσα χρονια, θα το εχει και το τυπακι που ηταν στις καφετεριες με τα γκομενακια και εβγαλε και ενα 7αρακι χιλιαδες μορια.. Το ΤΕΕ που ειναι????... Αλλα να μου πεις αυτοι μια λαμπα δεν ειναι σε θεση να βαλουν στο κτιριο τους...
  13. Φυσικά και είναι μια χαρά οι απόφοιτοι ΤΕΙ ή ΑΤΕΙ ή πλέον ΑΕΙ 4τους διάρκειας.. Είναι και περισσότεροι ψήφοι άλλωστε..
  14. Στην ίδια παράγραφο που κράζεις τον νόμο για τα κακώς όπως λες "διευρυμένα " επαγγελματικά δικαιώματα συγκεκριμένων, μετά τον επικαλείσαι τον νόμο για να αποδείξεις την "πανεπιστημιακή" φύση των ΤΕΙ επειδή σε αυτό το σημείο σε βολεύει.. Ότι δηλαδή κάνει το 90% των σποδαστών ΤΕΙ ή ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ 4ετους όπως θέλεις πες το, σε εναν αντίστοιχο διάλογο..
  15. H απαξίωση γίνεται απο την στιγμή που με αυτο το τρισάθλιο νομοσχέδιο Γαβρόγλου που προηγείται του επίσης τρισάθλιου νομοσχεδίου που θα φέρουν και οι επόμενοι για τα ιδιωτικά ΑΕΙ, καταστρατηγούνται πλήρως τα επαγγελματικά δικαιώματα των πραγματικών μηχανικών που είναι οι διπλωματούχοι 5ετούς φοίτησης που μπήκαν με τις βάσεις που μπήκαν σαν πραγματικοί μηχανικοί, και εφαγαν και τα χρονάκια τους για να βγουν ισότιμοι με αυτόυς που μπήκαν με την μισή βάση στα ΤΕΙ που τωρα θα γινουν και ΑΕΙ και στην συνέχεια και ΑΕΙ 5ετους...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.