Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris 19

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

272 profile views
  • jojo

  • ilias

  1. Τώρα συνονοματε μου έκανες ...τον αγώνα...για την αλάνα... τέλοςπάντων... θα το παλέψω να τον κάνω επίσημο... ελπίζω να βγάλω κάποια νόμιμη άκρη... Να σαι καλά για το ενδιαφέρον!
  2. Προφανώς οι δύο τελευταίες απαντήσεις του Didonis και συνονοματου dimitris GM... προέρχονται από πολύπειρους "προπονητές"...κ τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις ... συστάσεις... ώστε να μην βγω... εκτός γηπέδου... (Λογικά θα υπάρχει λύση..στο να σκοράρω ..??)
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας! Τώρα όσον αφορά την κατάσταση του ακινήτου , (tetris) παραμένει ακριβώς η ίδια από την ημέρα της αποδοχής κληρονομιάς δηλαδή από τον 12/1996. Όντως είναι ενιαίο κ οι ιδιοκτήτες έχουν ποσοστά εξ αδιαιρέτου κ ο αγροτικός δρόμος δεν είναι αναγνωρισμένος. Ακριβώς το ίδιο μου απάντησε κ ο δικός μου τοπογράφος μηχανικός, ότι με τον νόμο του 2003 κ μετά δεν μπορούμε να το κατατμησουμε κ να είναι άρτιο κ οικοδομήσιμο... Κ σκέφτομαι τώρα...αν θα μπορούσε να γίνει κάποια "ντρίμπλα" μέσω συμβολαιογραφικης πράξης κ να παραχωρηθεί στον ενδιαφερόμενο γείτονα αγοραστή ΠΟΣΟΣΤΌ επί του συνόλου των 31 στρεμμάτων κ μέσα από αυτό το ποσοστό να αγοράσει τα 7 στρέμματα που επιθυμεί... Άραγε πόσο θα μπορούσε να είναι εφικτή μια τέτοια λύση???
  4. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Γειά σας! Παρακαλώ πολύ την βοήθεια των ειδικών γιατί δεν βγάζω άκρη με τον μηχανικό μου. Πρόκειται για αγροτεμάχιο 31 στρέμματα με αποδοχή κληρονομιάς περιήλθε σε τρεις (3) κληρονόμους, οι δύο (τα παιδιά δηλαδή) από 37,5% κ η τρίτη (σύζυγος) το 25% το 1996, εκτός ζώνης, εκτός ΖΟΕ και εκτός νατουρα. Έχει πρόσβαση σε αγροτικό δρόμο, προφανώς μη αναγνωρισμένο, απ ότι έχω καταλάβει, αλλά από τον συγκεκριμένο αγροτικό δρόμο περνούν ουκ ολίγοι ιδιοκτήτες άλλων αγροτεμαχίων κ εξοχικών κατοικιών. Το θέμα τώρα ποιο είναι..?? Ότι γείτονας που εφάπτεται του ανωτέρω αγροτεμαχίου (των 31 στρεμμάτων) ζητά να αγοράσει 7 στρέμματα "κολλητά" στο δικό του 1,5 στρέμμα (το οποίο έχει πρόσωπο σε δρόμο αγροτικό αλλά κι αυτός όμως απ' όσο γνωρίζω δεν είναι αναγνωρισμένος αλλά οδηγεί στην θάλασσα. Και τώρα το ερώτημα... Γίνεται να πουληθούν 7 στρέμματα κ να θεωρούνται άρτια κ οικοδομήσιμα;;;; Κ αν ναι...το υπόλοιπο που θα μείνει από τα 31 στρέμματα θα είναι άρτιο κ οικοδομήσιμο;;; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας κ για την όποια απάντηση σας εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.