Μετάβαση στο περιεχόμενο

Georgekou

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Georgekou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Βάσει σχεδίων κανονικά επικοινωνεί το υπόγειο με την ανωδομή αλλά κατά την αυτοψία η σκάλα στο υπόγειο έχει κλειστεί με τοίχο. Συνεπώς και σαν υφιστάμενη κατάσταση και βάσει τίτλου είναι δύο ξεχωριστές οριζόντιες ιδιοκτησίες! Οπότε;
  2. Καλημέρα Σε συγκρότημα μονοκατοικιών εντός σχεδίου πόλεως, ο πελάτης μου έχει μία μεζονέτα που αποτελείται από υπόγειο με στοιχείο Υ4 και ισόγειο και όροφο που συνιστούν διαμέρισμα με στοιχείο πίνακα Δ4. Το υπόγειο έχει ξεμπαζωθεί και έχει αλλάξει χρήση σε κατοικία. Στην ανωδομή υπάρχουν παραβάσεις αναλυτικού και Κατηγορίας 3. Πως αντιμετωπίζω τη δήλωση υπαγωγής; α) Μία δήλωση για κάθε οριζόντια ή β) Μία κοινή δήλωση και για τον υπολογισμό της κατηγορίας και των ποσοστό υπέρβασης των τετραγωνιδίων λαμβάνω υπόψιν μου το άθροισμα των ποσοστών συνιδιοκτησίας; δηλαδή π.χ. Υ4 έχει 5,6 χιλιοστά και επιφάνεια 50 τ.μ. και Δ4 έχει 21,90 χιλιοστά και επιτρεπόμενη δόμηση οικοπέδου 3.100 τ.μ. άρα το ποσοστό υπέρβασης είναι 50 / [(5,6+21,90)/1000*3100] = 50 / 85,25 = 0,587 ή >50% και <100% ή γ) Μία κοινή δήλωση και κάθε οριζόντια ιδιοκτησία αντιμετωπίζεται χωριστά.. δηλαδή κερδίζεις το 250 € παράβολο της δεύτερης δήλωσης αν έκανες δύο ξεχωριστές δηλώσεις Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.