Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιαννάκης

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Γιαννάκης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δηλαδή δηλώνω ζημία στο 511 και το γράφω 1000 και όχι (-1000) και στο καθαρό κέρδος δεν βάζω τίποτα ή βάζω μηδέν; Επίσης τα ενοίκια που μπαίνουν στο Ε3 στο 905 και στο 672, τα βάζουμε ΚΑΙ στον πίνακα ΣΤ(δ) δαπάνες;
  2. Να κάνω μία ερώτηση και γώ. Π.χ. οταν έχεις ακαθάριστα έσοδα 1000 ευρώ και δαπάνες 2000 ευρώ στο 346 του Ε3 βγαίνει -1000. Στο Ε1 στο 501 511 και 517 πως τα συμπληρώνεις ανάλογα;
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω κολλήσει σε μία λεπτομέρεια. Πρόκειται να συντάξω μία ΜΠΕ που αφορά Συγκρότημα ξηραντηρίου καλαμποκιού (ΣΙΛΟ). Η διαδικασία είναι η εξής. Τα καλαμπόκια που φτάνουν στο συγκρότημα (επεξεργάζονται) ξεραίνονται μέσα στα ξηραντήρια και έπειτα αποθηκεύονται στα ΣΙΛΟ. Δεν μπορώ να βρω σε ποια κατηγορία έργων ανήκει αυτή η περίπτωση. Όποιος παρακαλώ γνωρίζει και μπορεί να με ξεμπλοκάρει τον ευχαριστώ πολύ.
  4. Δηλαδή πλέον δεν καταθέτεις χαρτιά στη ΡΑΕ για να σε εξαιρέσει από τη λήψη άδειας
  5. Καλή σας μέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος συνάδελφος που ασχολείται με τα Φ/Β γνωρίζει τι δικαιολογητικά χρειάζονται να συνοδεύουν την αίτηση για εξαίρεση από τη λήψη άδειας παραγωγής ενέργειας από Φ/Β δυναμικότητας 100 kw. Επίσης υπάρχει κάπου η αίτηση που πρέπει να καταθέσουμε για να την κατεβάσουμε. Είδα στο site της ΡΑΕ την αίτηση που κάνουμε ηλεκτρονικά αλλά πουθενά δεν βρήκα την έντυπη αίτηση που πρέπει να κατατεθεί.
  6. Καλή σας μέρα. Ήθελα να ρωτήσω όποιος συνάδελφος γνωρίζει εάν απαιτείται ΜΠΕ για την άδεια λειτουργίας για κατάστημα πλύσης χαλιών το οποίο δεν θα έχει σταθερά μηχανήματα αλλά τις κλασικές κινητές σκούπες. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. επίσης επειδή λογικά θα υπάρχουν υγρά πλύσης, θα χρειαστεί έγκριση διάθεσης υγρών αποβλήτων;
  7. Στη στεγανή δεξαμενή καταλήγουν τα ούρα που βρίσκονται στη κοπροσωρό. Έπειτα καθώς η δεξαμενή γεμίζει με ούρα, ο βούρκος των ούρων κατακάθεται και το καθερό νερό υπερχείλίζει και καταλήγει στον απορροφητικό βόθρο.
  8. Γειά σας από Καβάλα. Εγώ πρόσφατα που έβγαλα άδεια λειτουργίας για μία μονάδα η οποία δεν είχε αρμεκτήριο μηχανικό αλλά η άρμεξη γινόταν με το παραδοσιακό τρόπο η Δ/ση Υγείας με υποχρέωσε να κάνω μελέτη διάθεσης υγρών αποβλήτων η οποία να περιλλαμβάνει κοπροσορο-στεγανή δεξαμενή-απορροφητικό βόθρο.
  9. Η ελάχιστη αμοιβή της υδραυλικής μελέτης είναι 3.000 ευρώ. άρα μπορείς να παίξεις κάπου εκεί.Καλημέρα.
  10. Σύμφωνα με τη ΚΥΑ 15393 κατάταξη έργων οι γεωτρήσεις άρδευσης ή ύδρευσης κατατάσονται στα υδραυλικά έργα άρα την αμοιβή τη βγάζεις σύμφωνα με τον τύπου του ΠΕΡ5 Υδραυλικά και λιμενικά έργα. Αλλά αφού βρήκες άκρη και σου το δέχτηκαν όλα καλά.
  11. ΠΕΡ5 Υδραυλικά και λιμενικά έργα.
  12. Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος συνάδελφος ΜΠΕ για κεραία ραδιοφωνικού σταθμού; Ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η αμοιβή που πέρνεται για μελέτη τέτοιου είδους; Ευχαριστώ.
  13. Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι. Θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση που δυσκολεύομαι να βρω απάντηση. Ένας δήμος θέλει να κατασκευάσει ένα ιατρείο σ'ένα χωριό (Δημόσιο έργο). Χρειάζεται Ε.Π.Ο για τη κατασκευή του.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.