Μετάβαση στο περιεχόμενο

christopher_s

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

christopher_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άρα στην περίπτωσή μου τι θα θεωρήσω ως ανεξάρτητο κτίριο; 1) την διώροφη οικοδομή με το υπόγειο. 2) την αποθήκη. και θα συντάξω 2 διαφορετικά δε.δο.τ.α. ; ή θα πρέπει να συντάξω ξεχωριστά δε.δο.τ.α. και για κάθε μία από τις παρακάτω κατασκευές; όπως: - Κολυμβητική δεξαμενή. - Στέγαστρο εισόδου με κεραμοσκεπή. - Στέγαστρο ξύλινο με κεραμοσκεπή. - Στέγαστρο μεταλλικό με τέντα. - Στέγαστρο μεταλλικό με τέντα. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα σας, Θα ήθελα την βοήθειά σας στα παρακάτω: Σε αυτοτελές οικόπεδο με επικρατούσα χρήση κατοικίας και με οικοδομική άδεια (διώροφη κατοικία με υπόγειο) έχω ρυθμίσει με 4178/2013 τα εξής: - Υπόγειο: 70 τ.μ. (αλλαγή χρήσης από αποθήκη σε κατοικία, κατ. 4) - Ισόγειο: 4 τ.μ. (η/χ ο οποίος κλείστηκε και προσαρτήθηκε στην κατοικία, κατ. 4) - Ισόγειο: 4 τ.μ. ξύλινο στέγαστρο πάνω από εξώστη (ως λοιπή παράβαση με αναλυτικό, κατ. 4) - Όροφος: 4 τ.μ. (η/χ ο οποίος κλείστηκε και προσαρτήθηκε στην κατοικία, κατ. 4) Τα παραπάνω αφορούν την διώροφη οικοδομή με υπόγειο. Εκτός από τα παραπάνω υπάρχουν και αυθαίρετες κατασκευές στον Περιβάλλοντα χώρο, όπως: - αποθήκη 7 τ.μ. (σε επαφή με τη διώροφη κατοικία, αλλά ανεξάρτητη στατικά, κατ. 4) - κολυμβητική δεξαμενή (ανεξάρτητη στατικά της διώροφης κατοικίας, κατ. 4) Επίσης υπάρχουν και κατασκευές που έχουν υπολογιστεί ως λοιπές παραβάσεις με αναλυτικό, όπως: - Στέγαστρο εισόδου με κεραμοσκεπή 5 τ.μ. (σε επαφή με τη διώροφη κατοικία, αλλά ανεξάρτητο στατικά, κατ. 4) - Στέγαστρο ξύλινο με κεραμοσκεπή 20 τ.μ. (ανεξάρτητο στατικά της διώροφης κατοικίας, κατ. 4) - Στέγαστρο μεταλλικό με τέντα 40 τ.μ. (ανεξάρτητο στατικά της διώροφης κατοικίας, κατ. 4) - Στέγαστρο μεταλλικό με τέντα 25 τ.μ. (ανεξάρτητο στατικά της διώροφης κατοικίας, κατ. 4) Το ερώτημά μου είναι πόσα δε.δο.τα. θα πρέπει να συντάξω. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.