Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΟΝΙΑ ΜΑΡΚ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΤΟΝΙΑ ΜΑΡΚ

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να βρω κάποια σίγουρη πηγή στο διαδίκτυο.
  2. Ευχαριστώ πολύ. Ναι, θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω κατευθείαν μαζί τους.
  3. Καλησπερα σας, Θα κανω συντομα τα χαρτια μου για μελετητικο Α ταξης και μου ειπαν οτι καταργηθηκε ο περιορισμος για τον αριθμο των κατηγοριων που μπορουμε να επιλεξουμε, στο πλαισιο του "παγωματος" των αλλαγων εως το τελος του 2022. Δεν μπορω να βρω καπου ομως πληροφοριες για αυτο. Γνωριζει καποιος συναδελφος, που ισως εκανε προσφατα ανανεωση η εγγραφη, περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα; Σας ευχαριστω πολυ.
  4. Καλησπερα σας, Θα κανω συντομα τα χαρτια μου για μελετητικο Α ταξης και μου ειπαν οτι καταργηθηκε ο περιορισμος για τον αριθμο των κατηγοριων που μπορουμε να επιλεξουμε, στο πλαισιο του "παγωματος" των αλλαγων εως το τελος του 2022. Δεν μπορω να βρω καπου ομως πληροφοριες για αυτο. Γνωριζει καποιος συναδελφος, που ισως εκανε προσφατα ανανεωση η εγγραφη, περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα; Σας ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.