Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Thodoras!

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Thodoras!

  1. Τελικώς και για να κλείσω το θέμα για όποιον ενδιαφέρεται, έκλεισα με χοντρό νάιλον την πόρτα και με το αερόθερμο που πήρα βλέπω 4 βαθμούς κελσίου διαφορά θερμοκρασίας σε σχέση με τους υπόλοιπους χώρους. Δεν ακούγεται τρομερή διαφορά, αλλά επειδή το έχω και χτυπάει προς τα πόδια μου νιώθω άμεσα τη ζέστη του οπότε γίνεται δουλίτσα έτσι.
  2. Σύμφωνοι, γι' αυτό έχω κλείσει ένα από τα δωμάτια με νάιλον κ προσπαθώ με κάποιο τρόπο να το πάω σε μια θερμοκρασία που να παλεύεται να κάτσω. Προς το παρόν με μία μικρή θερμάστρα της πλάκας έφτασα τους 8 βαθμούς. Γι' αυτό ψάχνω κάτι να το ανεβάσω λίιιιιγο ακόμα...
  3. Καλησπερίζω, Κάνουμε ολοκληρωτική ανακαίνιση σε 3όροφο κτήριο με σπασμένα παράθυρα, χωρίς πόρτες και φυσικά χωρίς θέρμανση. Έχω βάλει ένα γραφείο σε έναν από τους χώρους του για να μπορώ να δουλεύω αλλά το κρύο τσακίζει κόκαλα. Σκεφτόμουν να πάρω κάτι σαν το παρακάτω αλλά δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει. Πάντως προς το παρόν έχω μία μικρή ηλεκτρική θερμάστρα η οποία όμως δεν κάνει τίποτα. Καμία ιδέα? Έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο? https://www.masterheaters.gr/product/master-b3-ptc-ηλεκτρικο-αεροθερμο/
  4. Καλησπέρα, Σε ανακαίνιση που κάνω αυτόν τον καιρό έχουν γίνει τμηματικές αποξηλώσεις πλακιδίων (περίπου 20μ2 στο σύνολο) τα οποία ήταν κολλημένα με λάσπη πάχους 3εκ. Για την αποξήλωση αυτών χάραξα πρώτα τους αρμούς και μετά με τροχό έκοψα την λάσπη ώστε να μην μεταφερθούν δονήσεις κάτω από τα πλακάκια που παραμένουν στη θέση τους. Επίσης κάτω από την λάσπη υπάρχει ελαφρομπετό αρκετά εύθρυπτο στο ξύσιμο. Οπότε ψάχνω έναν τρόπο να γεμίζω 2,5 - 3εκ τσιμεντοκονίας. 1. Θα υπάρχει πρόβλημα συναρμογής του ελαφρομπετού με τη νέα τσιμεντοκονία? 2. Έχετε δουλέψει κάποιο μείγμα για αντίστοιχη περίπτωση. Η αρχική μου σκέψη είναι να ετοιμάσω εγώ το μείγμα προσθέτοντας ίνες πολυπροπυλενίου και ενισχυτική ρητίνη. ένα συνάδελφος πρότεινε έτοιμο μείγμα τύπου Flowcret 3-30 express αλλά το κόστος ξεφεύγει..
  5. "τα στοιχεια δεν εχουν επιβεβαιωθει απο την ααδε" έχετε ιδέα τι να τσεκάρω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.