Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xpert Balboa

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Xpert Balboa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα Δημήτρη. Δε ξέρω αν αναφέρεσαι στο δικό μου παραπάνω ποστ, αλλά οι δικές μας αλλαγές δεν έγιναν με πλειοψηφία, αλλά με βάση το πάτημα του νόμου περί μη απόφασης της πλειοψηφίας...βέβαια ξαναδιαβάζοντας το νόμο τείνω να συμφωνήσω μαζί σου καθώς το κείμενο της παρ.5 επεκτείνετε και στις περιπτώσεις των παραγράφων 6 και 7... Και βέβαια μη ξεχάσω να πω ότι στη δική μας περίπτωση οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί το Μάιο του 2018...!!απλά τώρα το θυμηθηκαν κάποιοι....
  2. Καλησπέρα και πάλι από μένα. Όπως φαίνεται δεν μπορεί κάνεις ιδιοκτήτης να ηρεμήσει με τις ασάφειες του συγκεκριμένου νόμου... Στη δική μου περίπτωση, αφού μετά από απίθανες ώρες συζητήσεων και αντεγκλήσεων με 2-3 καχύποπτους ιδιοκτήτες, το θέμα της αυτονόμησης προχώρησε, τώρα προέκυψε άλλο θέμα, στο οποίο και θέλω τη γνώμη όσων έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα. Στην δική μου εγκατάσταση, υπάρχουν 2 σωλήνες (προσαγωγής και επιστροφής των καλοριφέρ), οι οποίες είναι μέσα σε κανάλι και συνδέουν τον ατομικό λέβητα με το κολεκτέρ του διαμερίσματος. Αυτό το κανάλι, περνάει από κοινόχρηστο διάδρομο καθώς το κολεκτερ είναι στο διάδρομο και ο ατομικός λέβητας στο μπαλκόνι. Το ίδιο έχουν κάνει και όσοι συνιδιοκτήτες έχουν αυτονομηθεί. Τώρα υπάρχουν 2-3 ιδιοκτήτες οι οποίοι ισχυρίζονται ότι αυτοί οι σωλήνες (κανάλι) αλλοιώνουν την αισθητική της πολυκατοικίας και ζητούν την απομάκρυνση τους. Ο νόμος αναφέρει ότι "οι σωληνώσεις της παροχής μπορεί να διέρχονται από την πρόσοψη του κτιρίου ή άλλους κοινόχρηστους χώρους" αλλά πιθανόν να αναφέρεται στο σωλήνα παροχής καυσίμου και όχι στη σωληνώσεις παροχής ζεστού νερού... Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ή έχει κάποια άποψη να μοιραστεί? Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την όποια συμβουλή σας!
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Κι εγώ την ίδια άποψη έχω αλλά ακόμη υπάρχει καχυποψία από μερικούς ιδιοκτήτες ή/και διαχειριστές. Γι' αυτό προσπαθώ να λάβω όσες περισσότερες απόψεις και γνώμες μπορώ, πριν καταλήξω σε νομικό.
  4. Καλησπέρα και από μένα, τελικά το θέμα της πλήρους αυτονόμησης με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου από κεντρική θέρμανση η οποία λειτουργεί με φυσικό άεριο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ή έχω λάθος εντύπωση; Υπάρχει η άποψη ότι στη παραπάνω περίπτωση, όποιος αυτονομηθεί, συμμετέχει κανονικά στα πάγια του φ.α.. Ποιά η γνώμη σας για τα 2 παραπάνω; Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρώ άκρη αλλά, ακόμη ακούω διφορούμενες απόψεις ακόμη και από δικηγόρους...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.