Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΛΚΥΟΝΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΑΛΚΥΟΝΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα) Καλησπέρα σας. Έχω ένα διώροφο κτίσμα με άδεια του 1981, το οποία έχει αυθαιρεσία με τις εξής δυσκολίες: Στον Α’ όροφο η άδεια που εκδόθηκε ήταν για κατασκευή 2 διαμερισμάτων συνολικού εμβαδού 208 τ.μ. (μέγιστα επιτρεπόμενα οικοδομήσιμα 208 τμ). Όταν όμως υπολογίζεται το εμβαδόν βάση της κάτοψης της οικοδομικής άδειας τα τετραγωνικά είναι 218,95 τμ. Άρα δεν συμβαδίζουν τα τετραγωνικά που αναφέρονται στο έντυπο της άδειας με τα τετραγωνικά όπως υπολογίζονται από την κάτοψη της αδείας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω σωστό περίγραμμα πάνω στο οποίο να τοποθετήσω την υπάρχουσα μορφή της κατοικίας. Στην πραγματικότητα κατασκευάστηκαν 280,40 τμ. και δημιουργήθηκαν αντί δυο αυτοτελή διαμερίσματα, τρία αυτοτελή διαμερίσματα και μια αυτοτελή αποθήκη. Επίσης 5,30 τ.μ. στα σχέδια της άδειας ήταν χώρος κατοικίας ενώ κτίστηκε ως ημιυπαίθριος χώρος. Από το ΤΕΕ μου είπαν πως θα πρέπει να υπολογίσω τα τμ του εντύπου της αδείας. Πως δηλώνω τα τμ του ημιυπαίθριο χώρου? Καθώς και το κλιμακοστάσιο έχει τοποθετηθεί σε χώρο που ήταν κατοικία στα σχεδία και ένα τμήμα του βγαίνει εκτός περιγράμματος. Τα επιπλέον τμ τα βάζω ως βοηθητικό χώρο? ευχαριστω
  2. Σε ισογειο κτισμα προ του 1955 θελει να λειτουργησει χωρος μαζικης εστιασης. Εχω βγαλει τον ιανουαριο αδεια μικρης κλιμακας για εσωτερικες διαρρυθμισεις καθως και για καπνοδοχο που εξυπηρετει επαγγελματικη χρηση. Απο τη πολλεοδομια του δημου βολου με ενημερωνουν πως πρεπει να προβω και σε αλλαγη χρησης καθως ο ορος κτισμα παραπεμπει κυριως σε κατοικια η' αποθηκη. Στο συτημα δεν βρισκω επιλογη αλλαγη χρησης, τι πρεπει να κανω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.