Μετάβαση στο περιεχόμενο

failasuf

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

failasuf's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν περιμένουμε να λύσουν τις διαφορές τους το ΥΠΕΧΩΔΕ με το ΣτΕ (όποτε και αν!!) τότε......... Πάντως έγκριτοι νομικοί λένε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι αν καταλήξει η υπόθεση στα δικαστήρια θα δικαιωθούμε ασυζητητί!!! Σε ότι αφορά την υποθηκοφύλακα του Άργους, δεν θα αργήσει να την επισκεφθεί Εισαγγελέας και πιστεύω ότι θα σφίξουν οι κ..οι (συγγνώμην!) και θα πάψει να είναι "τσιφλίκι" της.
  2. Υπήρχε σπίτι απο το 1920 το οποίο κατεδάφισα και θέλω να κτίσω καινούργιο. Δεν μπορώ να πάρω από τους διπλανούς γιατί ήτανε το ένα σπίτι δίπλα στο άλλο.
  3. Δεν ξέρω τι είναι το Ο.Α. Οικοδομική άδεια?? Η πλευρά του οικοπέδου προς την πλατεία είναι 9 μέτρα. Το ξέρω ότι ο υποθηκοφύλακας του Ναυπλίου το δέχεται. Αλλά...... ανήκω στο Άργος!!! Ακόμη δεν έχει τελειώσει με την υποθηκοφύλακα του Άργους. Περιμένω μια απάντησή της μεθαύριο. Σε περίπτωση απόρριψης, τι κάνω???
  4. Η υποθηκοφύλαξ Άργους δεν δέχεται παραχώρηση για διαπλάτυνση υπάρχοντος κοινοτικού δρόμου, παρ΄ότι έχω κάνει συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς πρός τον αντίστοιχο Δήμο. Τι κάνω??????????? Σημειώστε ότι η άλλη πλευρά του οικοπέδου μου είναι Κεντρική πλατεία!! Επίσης έχω οικοδομική άδεια από την πολεοδομία και άδεια ανέγερσης. Μπορώ να προχωρήσω στην ανέγερση της οικοδομής??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.