Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manossk

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Manossk

  1. Αρχικα να σας πω οτι προκειται για καυστηρα ατομικου αεριου. Γιατι το νερο ειναι ακινητο μες το σωληνα; Απο εκει δεν διοχετευεται και στον καυστηρα για ζεστα νερα χρησης αφου ειναι ο σωληνας παροχης; Κ το κομματι χαλκοσωληνα που εξυπηρετει ως προς την υπερθερμανση; Ο σωληνας που τοποθετηθηκε μετα τις διαρροες ειναι αεριου κ οχι πολυστρωματικος. Μηπως για λογους καλυτερης αντοχης στη θερμοτητα; Στην παρακατω φωτο μαρκαρα το σημειο που εμφανισε διαρροη τις 2 προηγουμενες φορες κ ζεματαει.
  2. Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. Ειναι φυσιολογικο σε λεβητα φυσικου αεριου ο σωληνας παροχης νερου που καταληγει στον αυτοματο πληρωσης να θερμαινεται; Τον πιανω κ οσο πλησιαζω προς τον καυστηρα ειναι ολο και πιο ζεστος. Ειχα επεισοδιο διαρροης του πολυστρωματικου σωληνα δυο φορες μετα απο αλλαγη του με καινουριο. Προσπαθω να βρω την αιτια και μου φαινεται περιεργο οτι ανεβαζει θερμοκρασια. Κανονικα δεν θα επρεπε να παραμενει παντα κρυος;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.