Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lefteris DelMix

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Lefteris DelMix

  1. Έγινε συνέλευση για το πετρέλαιο και η πλειοψηφία συμφωνούσε να βάλει πετρέλαιο εκτός από 2,εμένα και ένα διαμέρισμα ακόμα σε σύνολο 9-10 διαμερισμάτων ,σκοτώθηκαν και λίγο μεταξύ τους οπότε αναβλήθηκε για άλλη φορά . Η δεύτερη συνέλευση έγινε χωρίς ενημέρωση μου επίτηδες γιατί είμουν αντίθετος και αποφασίστηκε εν τέλει να βάλουν πετρέλαιο . Ετσι βρέθηκα με 2 λογαριασμούς των 135Ε ο καθένας για πετρέλαιο που έβαλαν τον σεπτέμβριο ενώ εγω δεν έμενα εδώ γιατί ήρθα στην οικοδομή μέσα οκτωμβρίου και μία που έβαλαν αυτόν τον μήνα. Ο κανονισμός της οικοδομής λέει για συμμετοχή 30% σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να συμμετέχει και ενώ ενημέρωσα ότι δεν θέλω να συμμετέχω αποφάσισαν με το έτσι θέλω και για εμένα. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΜΠΛΕΞΑΝ
  2. Καλησπέρα σας Το σπίτι που νοικιάζω εδώ και λίγο καιρό σε πολυκατοικια εχει κεντρική θέρμανση.εγω ειμαι ανεργος και μονο η συζυγος εργαζεται για βασικο μισθο. Απο την στιγμη που δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και δεν μπορεις και δεν θελεις να συμμετεχεις στο πετρελαιο προβλεπει κατι ο Νομος? Να προσθεσω οτι ξαφνικα ενω στην συνελευση ειπα οτι δεν θελω κ δεν εχω την δυνατοτητα την οικονομικη να πληρωσω πετρελαιο σε δευτερη συνελευση που εγινε αποφασιστηκε χωρις να ειμαι παρον να βαλουν πετρελαιο και να βρισκομαι με λογασιασμους κοινοχρηστων 270 ευρω τα οποια φυσικα αδυνατω να πληρωσω..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.